Ceva sperante!!!

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Re: Ceva sperante!!!

Post by dragospetres »

sa revenim la masini...incerc sa atasez  o poza a VW-Kubelwagen varianta africana:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Rotile erau slick-uri ca sa nu sape in nisip si sa se scufunde. Se observa aste si in poze.
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Post by dragospetres »

exact,vw-kubelwagen mit sandreifen,dar si in schlamm tragea:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Boboc Silvian
Membru
Membru

Post by Boboc Silvian »

Werner wrote: Amu, nu stiu daca o sa mai cumpere ARO de masina noua! Problema cu tarile din America de Sud, mai ales Brazilia, sunt piesele de schimb! S-au motat motoare International Diesel pe masini, dar masínile sunt asamblate în scârba! Sunt foarte multe masini abandonate, din cauza ca se strica cardanele, crucile cardanice, si pivotii punte fata! Am chiar un exemplu, unul si-a pierdut puntea spate, a ramas în mijlocul drumului. Nu stiu daca cineva mai are încredere în aceste masini. Piesele de schimb sunt foarte scumpe si se gasesc numai la un singur Importator.  Sa speram totusi ca se face ceva! ÃŽn Venezuela s-au importat pâna în 2003 câteva ARO.
  Sa mergem sa le luam inapoi acasa  :-j
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.

Post Reply