CT-03-TVY wrote: schumy ,vezi .. intai , dai niste baroase in dinti la hexagoanele alea de 19 , mai sunt topicuri, cum se desfac suruburile alea ruginite
:-jin dintii cui bre ?
Moderators: mariusjaz, socratee

CT-03-TVY wrote: schumy ,vezi .. intai , dai niste baroase in dinti la hexagoanele alea de 19 , mai sunt topicuri, cum se desfac suruburile alea ruginite

Schumy wrote: E belea mare sa le dau jos..n-au mai fost desfacute de multi ani cred eu.......si cred ca ori rup un surub ori cu flex-ul ca altfel nu prea vad eu sansa se se desfaca cu spray-urile de degripat cu care am tot dat si lichid de frana....Saptamana viitoare cred ca ma risc intr-un fel sau altul......nea baciu ai idee daca merg arcurile alea de papuc pe aro? de foi de arc zic.....

latimea da ! grosimea ba !myke wrote: Daca o luam asa...merg si cele de 244 ca sunt identice la latime...

Pui mai putinebaciudibaciu wrote:latimea da ! grosimea ba !myke wrote: Daca o luam asa...merg si cele de 244 ca sunt identice la latime...

Deci se pot bate cu ciocanul la rece? daca da va rog sa-mi spuneti cum.CT-03-TVY wrote: rectific , nu mai am arcurile cu foi flescaite/ da si cat am dat la ciocan![]()
![]()