Mert nu se va fabrica in Romania

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
myke
Membru legendar
Membru legendar

Re: Mert nu se va fabrica in Romania

Post by myke »

Keo wrote:
myke wrote: Si-au dat seama si ei ca unde pune romanu` minuta iasa totu varza...Neamtu e destept se pare...
mertzu' face demult componente pe la codlea... bilstein face de ceva vreme la sibiu... mai sunt la pitesti unii de produc cablaje electrice pt bemveu,de muuulti ani... si exemple cred ca mai sunt. nu e vb de mana romanului, sau de inteligenta neamtului. cred ca e o problema de logistica,mai ales cand petrolul se tot scumpeste...
Bilstein...am schimbat 3 seturi pe spate si 2 pe fata la cielo(si l-am cumparat de nou).Si nu merg cu el ca cu aroul.Am avut un espero de nou si in 10 ani am shimbat un pivot si vreo 2 clacsoane.Pe aceleasi drumuri....Nu mai vorbesc de geamuri blocate actuatoare de incidere arse...cutie de viteze care "agata" a 2-a de noua si altele.Singurul lucru bun la masina asta e motorul-pentru ca am bagat in el mobil1 de la inceput...Bineintele ca chiuloasa trebuie strinsa ca a inceput sa dea ulei - din cauza unei caderi de curent in fabrica zic mecanicii de la service...
Per total...cind asamblam numai cielo era ok...cind am inceput asimilarea subansamblelor in industria romana s-a facut totul varza...exact ca la aro...conceptia superba realizarea execrabila.
Image

Post Reply