fan_aro wrote:
Trebuie sa fac precizarea la fiecare postare sau pe sarite asa din cand in cand?
Se discuta de intretinerea masinii mele si eu am spus minciuni sau ce vrei sa zici ca nu iti inteleg atitudinea!
sa nu intelegi gresit eu vroiam sa il laud si pe Florin departe de mine gandu ca tu nu o ingrijesti
P.S daca team suparat scuzama dar nu a fost cu intentie
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
fan_aro wrote:
Trebuie sa fac precizarea la fiecare postare sau pe sarite asa din cand in cand?
Se discuta de intretinerea masinii mele si eu am spus minciuni sau ce vrei sa zici ca nu iti inteleg atitudinea!
in primul rand...si matale teai laudat ,ca a intretinut-o florin bine,....in niste posturi anterioare,....... las ca ajungi si matale ca razvi sa schimbi blocu la saptamana ,sa te vedem atunci... ce te faci
termita scuze dar nu vad poza ta...cred ca ai uitat sa iti pui poza ca eu sincer nu o vad....mai incearca sau trimite poza pe mail....si spune un pretz ceva...
CT_80_PES wrote:
intrebare ...........ce ar trebui sa faci la o masina sa schimbi blocul saptamanal?
si nu ..e frumoase urarile astea ..chiar daca sunt din toata inima
Nu il schimb saptamanal lam schimbat o data intr-un an de cand am aceasta masina pt ca am luat un motor sh (nu luati motoare sh daca nu le probati eu am luaT mergea super dar dupa vreo 10 min fierbea ) cu blocu fisurat
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate