vezi "baza" parbrizului la bugaro, precum si partea de jos a geamului lateral, si compara cu un ARO normal... vei vedea ca astea sunt "urcate", si nu pavilionul coborat...
BUGARO (324)
- George
- Administrator

Re: BUGARO (324)
misi...ma dezamagesti. chiar n-ai studiat pozele... 
vezi "baza" parbrizului la bugaro, precum si partea de jos a geamului lateral, si compara cu un ARO normal... vei vedea ca astea sunt "urcate", si nu pavilionul coborat...
ARO CLUB ROMANIA
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Atunci este latita masina dar ceva clar nu pusca la dimensiuni 
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
- cristi-devildnb
- Membru de elita

nu e latit nu e taiat nimic.
pe geamurile laterale s-au adaugat cadre sa para mai masive usile iar din parbriz au taiat un pic de jos, restul e iluzie optica..
pe geamurile laterale s-au adaugat cadre sa para mai masive usile iar din parbriz au taiat un pic de jos, restul e iluzie optica..
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- Sherban
- Membru

in primul rand nu este ARO, ci este AMC... un fel de ARO facut sub licenta. ca sa poata fi AMC, trebuiau sa schimbe ceva la masina, asa cum e si la PORTARO sau cum sunt SANTANA si Iveco Massif pe langa Land Rover. au schimbat dimensiunile geamurilor, si cred ca au umblat si pe la suspensie (ma refer in special la brate). interesant este ca pana acum am vazut numai poze din exterior, nici una din interior
- baciudibaciu
- Membru legendar

Bre ! indiferent ce si cum au facut , AU FACUT O CHESTIE SUPER !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Da e tare fain facuta!
Unde s-au facut astea?
Si cate exemplare s-au facut?
Unde s-au facut astea?
Si cate exemplare s-au facut?
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
- Werner
- Aro Club Romania

@Sherban: AMC nu a avut si nu are nici o licenta sa "construiasca" masini ARO. Ca le fac ei din bucatele, ca mai primesc caroserii si tot felul de treburi de la Domnul C...., este alta treaba! Si în Germania se lauda ca ei au preluat "fabricatia" ARO. Ei asambleaza din caroserii vechi, masini "noi". Le vinde la preturi de cca 25.000€. Am avut destule probleme din cauza lor....!
- Sherban
- Membru

n-am zis ca aveau licenta pt asa ceva... eu ma refeream la faptul ca faceau masini cum faceau altii sub licenta, adica cu cateva modificari de fatada
- axxel4you
- Membru legendar

Domnisoara din poza ne prezinta putin interior .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Werner
- Aro Club Romania

Domnisoara din poza se numeste Eliska!
....si asa arata din fatza!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- tarzy
- Membru legendar

cam ... ceampalie ... as spune eu
fata nu masina
fata nu masina
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Werner
- Aro Club Romania

Daaaaa, cam ca batzul fatuca, dar parca asa se poarta în ziua de astazi!
Tip schnur, fara...., fara...!
- mordraid
- Membru

Misi din Cluj wrote: Atunci este latita masina dar ceva clar nu pusca la dimensiuni![]()
Totusi nu e nici o iluzie optica pe acolocristi-devildnb wrote: nu e latit nu e taiat nimic.
"Daca tu crezi ca poti, atunci poti.
Daca tu crezi ca nu poti, atunci ai dreptate."
-
SERGHEI
- Banat

Pai in primul rand daca si-a motat omul overfendere asta nu inseamna ca masina este ,,mai lata" ..Montand roti mai late a fost obligat (ca asa zice legea) sa modifice ,,arip[ile"...Dar tot ARO este si nu este nici mai lat nici mai scurt nici mai inalt ...nici mai mandru..este doar un proiect foarte frumos.
- mordraid
- Membru

Nu cred ca e nevoie sa stabilim ce inseamna latimea(asa am putea devia de la subiect). Misi zicea ca pare mai lata. Adaugand overfendere, folosind cauciucuri mai late si jenti cu outset iti dau dreptate ca masina nu este, cel putin confrom actelor, mai lata. Dar masurand distanta dintre partile esterioare ale rotilor, sigur ca e va fi o valoare mai mare decat la un 324 nemodificat.
Cel mai bine ar fi sa cautam imagini cu 324 putin modificat(bugaro din ultimele imagini de aici) si sa-l comparam cu 324 cel mai modificat(bugaro din primele imagini din topicul asta).
In prima faza s-au schimbat jentile cu unele de aluminiu cu putine spite(cauciucurile nu par a fi mai late), modificarile de la parbriz si geamurile laterale, aparatoarea scoasa, bullbar si troliiu adaugate.
Pe urma au fost schimbate jentile si cauciucurile(dimensiunile le-am postat deja), jenti cu outset (nu pare ca e foarte mare outset-ul), overfenderele + praguri.
Asta a adaugat la latimea reala cativa centimetri. Sunt sigur ca atunci cand ai avea nevoie de latime pentru a stii daca poti sau nu trece printre doi stalpisori, nu vei apela la specificatiile initiale(care este si in talon) ci vei face o masuratoare noua.
Cel mai bine ar fi sa cautam imagini cu 324 putin modificat(bugaro din ultimele imagini de aici) si sa-l comparam cu 324 cel mai modificat(bugaro din primele imagini din topicul asta).
In prima faza s-au schimbat jentile cu unele de aluminiu cu putine spite(cauciucurile nu par a fi mai late), modificarile de la parbriz si geamurile laterale, aparatoarea scoasa, bullbar si troliiu adaugate.
Pe urma au fost schimbate jentile si cauciucurile(dimensiunile le-am postat deja), jenti cu outset (nu pare ca e foarte mare outset-ul), overfenderele + praguri.
Asta a adaugat la latimea reala cativa centimetri. Sunt sigur ca atunci cand ai avea nevoie de latime pentru a stii daca poti sau nu trece printre doi stalpisori, nu vei apela la specificatiile initiale(care este si in talon) ci vei face o masuratoare noua.
"Daca tu crezi ca poti, atunci poti.