Dan Popescu versus ARO

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Locked
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Dan Popescu versus ARO

Post by tarzy »

Dane ... nimeni de pe aici nu are nimic de-a face cu ACR-CNAK-FRAS-FRM sau oricare alta organizatie, asa ca ai face bine sa-o lasi mai usor cu presupusu' si cu paralele mai mult sau mai putin reusite (UTC & co), nu de alta dar printre cei pe care-i jignesi facand astfel de asocierii sunt si cei care te-au primit cu bratele deschise.

Avem arie speciala ptr Cumparari si de aceea te rog sa postezi acolo anuntul ptr macara si ptr orice alta piesa mai ai nevoie.

Noi pe acest forum obisnuim sa discutam si bune si rele si de preferat argumentat.

Daca tu nu vrei sa-ti argumentezi ceea ce ai spus in trecut despre Aro este pba ta ... nimeni nu-ti impune acest lucru, ai grija insa ca nu e deloc corect ceea ce faci prin postul de mai sus.

Ma bucur ca ai in vedere constiuirea unui "muzeu", sper sa reusesti ...

Multa bafta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Stimate domn Popescu,isterizarea maselor  este un proces pe care inca nu il stapaniti si mai ales ,nu v-ati ales  ,,esantionul social "  cu atentie.
In alta ordine de idei ,va urez succes in tot ce intreprindeti si  va asigur ca nu am nici cea mai mica unda de ironie in ,,taste"..Cat despre organizatori sau afilieri ..certuri din curtea ACR-CNAK-FRAS-FRM  va asigur ca pe mine ma lasa mai mult decat ,,racoros".Este un domeniu necunoscut mie ..nu ma bag nu ma amestec...Tot nu intelegeti ca buba mea este ARO...si atat?!!!  Va inteleg pana intr-o anumita masura (si pe dumneavoastra si pe Keo care chiar isi doreste ca acest proiect sa prinda viata ) tocmai datorita faptului ca ,,toti trei stim cum este " ( si nu ma refer la ARO)iar eu chiar mai mult decat voi doi la un loc.Tocmai de aceea imi doresc  sa avem o discutie civilizata in care fiecare isi expune punctul de vedere (evident ..nu este obligatoriu).
,,
,,cel mai mult vad ca se sesizeaza persoane care nu ma cunosc.
cand o sa stam de vorba o sa
vada mai bine ce si cum."  Sunt sigur ca in viata de zi cu zi sunteti un om cel putin deosebit,sa zicem asa ..judecand dupa cat ,,va agitati" pt diferite actiuni ,concursuri..etc bag seama ca  va pricepeti si va place acest lucru si se pare ca o faceti destul de bine.Tocmai de aceea nu inteleg cum un om care are fiarele in sange poate sa ingroape o masina doar ca sa enerveze alti oameni??!!!

PS-domnule Popescu ,aceasta discutie nu ar fi avut loc daca spuneati atat: ,,am nevoie de o ambulanta si alta solutie decat un ARO nu am pe moment ...asa ca dintre toate relele (fara ambulanta)  am ales solutia mai putin rea". Dar si asa aveti destui sustinatori asa ca nu pot decat sa va urez inca o data  succes .
Dan Popescu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Dan Popescu »

pentru stabilizarea informatiei, am ales ambulanta ARO din urmatoarele considerente:
1-era singura masina la pret sub 10.000 euro cu acte de ambulanta din prima, fara sa mai fie nevoie de modificari, RAR, importuri laborioase si costisitoare mai ales de timp;
2-imi era foarte la indemana, procedura de cumparare a fost foarte usoara, mai usoara decat transportul ei cu platforma trasa de microbuz pana la Bucuresti;
3-caracteristicile ei tehnico-tactice se suprapun exact pe tipul de utilizare care-l prevad pentru ea, dar am luat in calcul si fiabilitatea foarte slaba (am in vedere un numar mic de km/an)

era sa renunt din prima la acest proiect pentru ca:
1-ca toata lumea (care in realitate a utilizat ARO in mod profesional) am o parere foarte proasta despre ARO ca si fiabilitate scazuta si costuri de intetinere mari
2-non euro va genera taxe mari
3-ITP-ul va fi din ce in ce mai greu de facut, dar in curand va fi masina de muzeu si sper ca legislatia se va modifica
4-pretul nu a fost deloc mic, dar cu tot cu cosmetizare, schimbare diverse repere (minore dar multe), punere in functiune si taxele pe primii doi ani, sper sa nu treaca de 7-8000 euro. Ca si alternative aveam Toyota LC pe sasiu foarte lung, adusa din UK, dar era foarte greu spre imposibil sa o transform in ambulanta si sa fie admisa de RAR Bucuresti la omologarea transformarii, poate in teritoriu, da.

sper sa fi raspuns cu bine in acesta "intampinare", si sa trec examenul acestui "rechizitoriu". Poate a fost o coincidenta faptul ca demersurile mele deranjaza o anumita parte (foarte mica si neimportanta) din rally raid si offroad cu care momentan am castigat o lupta a legalitatii curselor pe care le organizez.

spor la treba si sanatate la prezenti si viitori
"Neamtule, bei o tuica?" - citez un unchi din puternicul judet Arges...cred ca de fapt citez tot judetul...
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

In sfarsit un raspuns la obiect. Eu unul ca initiator al acestui topic ma declar satisfacut,lucru care nu are importanta in proiectul Ambulanta Irina.

Mult succes si sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Se inchide.

Locked