Si cum zicea si tarzy, conserve, pe munti nu sunt supermarket-uri! Am primit coletul de la Scandia cu proviziile pt preconizata plecare, am luat de toate, ciorbe, sarmalute, pateuri, gulas, fasole
Echipament munte
Moderator: costy84
- florin75
- Membru de elita

Re: Echipament munte
Nu strica sa aruncam in portbagaj si niste lemne de foc, gata taiate! Poate ploua sau mai rau, inaintea noastra au trecut alti turisti, la fel de infometati, care au ars toate lemnele din zona, am patit-o cu ambele situatii!
Si cum zicea si tarzy, conserve, pe munti nu sunt supermarket-uri! Am primit coletul de la Scandia cu proviziile pt preconizata plecare, am luat de toate, ciorbe, sarmalute, pateuri, gulas, fasole
!
- maiden
- Membru de elita

Asa!! Cu ce-ati spus pana acu'....se umple remorca lu' nea Tarzy!!!
Mai aveti?! 
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
- George
- Administrator

- myke
- Membru legendar

Nu cara bre vitaminele E-urile dupa tine.....e pacat de aerul curat pe care il respiri acolo sus sa mai bagi e-uri in tine....mai iasa toxinele...florin75 wrote: Nu strica sa aruncam in portbagaj si niste lemne de foc, gata taiate! Poate ploua sau mai rau, inaintea noastra au trecut alti turisti, la fel de infometati, care au ars toate lemnele din zona, am patit-o cu ambele situatii!
Si cum zicea si tarzy, conserve, pe munti nu sunt supermarket-uri! Am primit coletul de la Scandia cu proviziile pt preconizata plecare, am luat de toate, ciorbe, sarmalute, pateuri, gulas, fasole!
- florin75
- Membru de elita

Mike, tu ai dreptate cu E-urile, mai demult, cand am fost in Germania m-am imbolnavit, ne-au dat aia numai mancare conservata si semipreparata. Da' ce sai faci, nu stiu sa vanez, sa pescuiesc, ce sa mananc, ciuperci? Nici alea nu prea mai sunt, ca nu a plouat!
-
Conashu
- Junior

Cu atata arsenal programat pt. iesiri off-road, cred ca veti ramane in continuare in fata calculatorului. 
Mai bine treceti la actiune!
Mai bine treceti la actiune!
- florin75
- Membru de elita

Conashu wrote: Cu atata arsenal programat pt. iesiri off-road, cred ca veti ramane in continuare in fata calculatorului.
Mai bine treceti la actiune!![]()
-
Cyrus The Virus
- Incepator

Ok eu sunt mai hmmmm.... care e faza cu fisa de buji si aprinsul focului sau a tigarii? da sa ma curentez in gura nu e periculos, stiu eu sa imi inghit limba sau sa ma inec cumva?
- George
- Administrator

Cyrus The Virus wrote: ...da sa ma curentez in gura nu e periculos, stiu eu sa imi inghit limba sau sa ma inec cumva?
sa te curentezi in gura,auzi...asta e buna de injuratura!
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Raspuns: Echipament munte
-
Cyrus The Virus
- Incepator

Raspuns: Echipament munte
mersi de raspuns ,era tare simplu acum ca mi-ai spus. NU prea am fo perspicace la faza asta

- dede
- Junior

echipamente sunt multe,normal,lista poate continua,dar de tigari nu zice nimeni nimic?cateva sarme nu strica niciodata.si izolata si "de balotat".iti trbuie doar daca nu ai!daca ai si iti trebuie sa iti aduci aminte de mine
)
- deluca
- Membru de elita

foarte buna lista noastra. avem 20 de lanterne si 60 de tipuri de baterii, telefoane (cam un kil) cu romingurile activate si credit pe ele. putem strica unu pe zi ca tot nu ramanem fara semnal. nava spatiala si emitatoare pe lasar de frecventa f=1/T
dar curpapir nu ia nimeni? ca nu se stie cum te apuca necazu-n varfu muntelui. mai ales dupa atatea conserve de fasole.
)
dar curpapir nu ia nimeni? ca nu se stie cum te apuca necazu-n varfu muntelui. mai ales dupa atatea conserve de fasole.
-
SERGHEI
- Banat

Pai exista cineva care nu are cur-papier in masina?!!!!!!!
- florin 320
- Junior

Ma atasez si eu subiectului cu propuneri!
Atentie,320 e in lucru-pana la primavara!?
Eu m-am gandit sa-mi fac un compartiment in spate(platforma o voi acoperi si o voi transforma intr-o mini-rulota)
sa adaug un generator de curent de 2 kw (consum 1 l/ora, ceva de gen) cu care imi voi face caldura,mancare-daca e cazul;lumina suficienta si etc etc etc!
O bara de 1 metru si un baros de 4 kg,bara o voi bate in pamant in momentul in care ramai intepenit si nu ai de ce lega troliul.
Un mini frigider de 12 volti si 220...
Mai multe sunt,dar ma intind si plictisec...
Ce parere aveti?
Atentie,320 e in lucru-pana la primavara!?
Eu m-am gandit sa-mi fac un compartiment in spate(platforma o voi acoperi si o voi transforma intr-o mini-rulota)
sa adaug un generator de curent de 2 kw (consum 1 l/ora, ceva de gen) cu care imi voi face caldura,mancare-daca e cazul;lumina suficienta si etc etc etc!
O bara de 1 metru si un baros de 4 kg,bara o voi bate in pamant in momentul in care ramai intepenit si nu ai de ce lega troliul.
Un mini frigider de 12 volti si 220...
Mai multe sunt,dar ma intind si plictisec...
Ce parere aveti?