Echipament munte

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Echipament munte

Post by florin75 »

Nu strica sa aruncam in portbagaj si niste lemne de foc, gata taiate! Poate ploua sau mai rau, inaintea noastra au trecut alti turisti, la fel de infometati, care au ars toate lemnele din zona, am patit-o cu ambele situatii!
Si cum zicea si tarzy, conserve, pe munti nu sunt supermarket-uri! Am primit coletul de la Scandia cu proviziile pt preconizata plecare, am luat de toate, ciorbe, sarmalute, pateuri, gulas, fasole :@)!

maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Asa!! Cu ce-ati spus pana acu'....se umple remorca lu' nea Tarzy!!! ;D  Mai aveti?!  :>-
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
George
Administrator
Administrator

Post by George »

pai nu mai avem remorci...ca se mai gaseste calabalac...  ;D
ARO CLUB ROMANIA
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

florin75 wrote: Nu strica sa aruncam in portbagaj si niste lemne de foc, gata taiate! Poate ploua sau mai rau, inaintea noastra au trecut alti turisti, la fel de infometati, care au ars toate lemnele din zona, am patit-o cu ambele situatii!
Si cum zicea si tarzy, conserve, pe munti nu sunt supermarket-uri! Am primit coletul de la Scandia cu proviziile pt preconizata plecare, am luat de toate, ciorbe, sarmalute, pateuri, gulas, fasole :@)!
Nu cara bre vitaminele E-urile dupa tine.....e pacat de aerul curat pe care il respiri acolo sus sa mai bagi e-uri in tine....mai iasa toxinele...
Image

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Mike, tu ai dreptate cu E-urile, mai demult, cand am fost in Germania m-am imbolnavit, ne-au dat aia numai mancare conservata si semipreparata. Da' ce sai faci, nu stiu sa vanez, sa pescuiesc, ce sa mananc, ciuperci? Nici alea nu prea mai sunt, ca nu a plouat!
Conashu
Junior
Junior

Post by Conashu »

Cu atata arsenal programat pt. iesiri off-road, cred ca veti ramane in continuare in fata calculatorului. ;D
Mai bine treceti la actiune! :>-
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Conashu wrote: Cu atata arsenal programat pt. iesiri off-road, cred ca veti ramane in continuare in fata calculatorului. ;D
Mai bine treceti la actiune! :>-
[-X Gresit! Sunt programate mai multe iesiri: prin Ceahlau-Rarau, pe Transalpina, prin Piatra-Craiului! Aveti de unde alege, dvs sa vreti sa iesiti!
Cyrus The Virus
Incepator
Incepator

Post by Cyrus The Virus »

Ok eu sunt mai hmmmm.... care e faza cu fisa de buji si aprinsul focului sau a tigarii? da sa ma curentez in gura nu e periculos, stiu eu sa imi inghit limba sau sa ma inec cumva?
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Cyrus The Virus wrote: ...da sa ma curentez in gura nu e periculos, stiu eu sa imi inghit limba sau sa ma inec cumva?
:-j  :-j  :-j
sa te curentezi in gura,auzi...asta e buna de injuratura!
:-j
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Raspuns: Echipament munte

Post by SERGHEI »

:-j :-j :-j.....Este o metoda veche Ceausita folosita in armata sau de catre soferii batrani cand aparea durerea de masea...Cat despre aprinsul focului.......ai o carpa ,ai benzina...ce iti mai trebuie ,o scanteie....
Cyrus The Virus
Incepator
Incepator

Raspuns: Echipament munte

Post by Cyrus The Virus »

mersi de raspuns ,era tare simplu acum ca mi-ai spus. NU prea am fo perspicace la faza asta ;D :-"
dede
Junior
Junior

Post by dede »

echipamente sunt multe,normal,lista poate continua,dar de tigari nu zice nimeni nimic?cateva sarme nu strica niciodata.si izolata si "de balotat".iti trbuie doar daca nu ai!daca ai si iti trebuie sa iti aduci aminte de mine :))
:)
deluca
Membru de elita
Membru de elita

Post by deluca »

foarte buna lista noastra. avem 20 de lanterne si 60 de tipuri de baterii, telefoane (cam un kil) cu romingurile activate si credit pe ele. putem strica unu pe zi ca tot nu ramanem fara semnal.  nava spatiala si emitatoare pe lasar de frecventa f=1/T

dar curpapir nu ia nimeni? ca nu se stie cum te apuca necazu-n varfu muntelui. mai ales dupa atatea conserve de fasole. :))
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Pai exista cineva care nu are cur-papier in masina?!!!!!!! :o 
florin 320
Junior
Junior

Post by florin 320 »

Ma atasez si eu subiectului cu propuneri!
Atentie,320 e in lucru-pana la primavara!?
Eu m-am gandit sa-mi fac un compartiment in spate(platforma o voi acoperi si o voi transforma intr-o mini-rulota)
sa adaug un generator de curent de 2 kw (consum 1 l/ora, ceva de gen) cu care imi voi face caldura,mancare-daca e cazul;lumina suficienta si etc etc etc!
O bara de 1 metru si un baros de 4 kg,bara o voi bate in pamant in momentul in  care ramai intepenit si nu ai de ce lega troliul.
Un mini frigider de 12 volti si 220...
Mai multe sunt,dar ma intind si plictisec...
Ce parere aveti?

Post Reply