prima oara eu zic sa imprumuti un redresor..de la un vecin si sa incarci bateriile,..
ori daca ai timp si nai ce face.. contruieste un "redresor" dintrun motor de masina de spalat fuli,curea,.si un alternator de dacia..
Moderators: mariusjaz, socratee

acuma daca stam sa dezgropam... nu poti zice ca nu ai mai invatat cate cevaflorin 34 wrote:da, se poate si sa fi gresit ceva! dar totusi cred ca e bateria! poate fi si alta cauza! oricum nu cred ca mai merge!
dar daca as aduna toate piesele si lucrarile, cred ca luam un aro de prin 2002 car mergea mai bine!

Eu as lasa-o dar numai in atelierul unde se afla si acum , adica la autoservice-ul unde este taicamiu sef de atelier:) am parte de baieti buni si saritori acolo:)florin 34 wrote:pai am invatat chiar multe despre masini! nu as da masina sau nu as lasa-o in vreun atelier nicicum!

de TV. difera, fata de aro.socratee wrote:daca ata este de aro...amea este de..?

De ce difera cea de tv cu cea de aro ?Eu am vazut /dezmembrat multe tv-uri si au cutie identica inafara de cred de cele care au 4X4.Si la cele cu motor de leu (3 pistoane, parca are priza directa mai lunga)George wrote:de TV. difera, fata de aro.socratee wrote:daca ata este de aro...amea este de..?