reguli 2011 la vigneta si RCA

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
vercingetorix
Membru legendar
Membru legendar

Re: reguli 2011 la vigneta si RCA

Post by vercingetorix »

KAROLOKW wrote:Cum pot verifica daca RCA-ul meu este in regula sau nu?
exista vreun link undeva ceva?
multumesc anticipat:)
Incearca aici :

http://cedam.csa-isc.ro/
Daca nu Aro, atunci ce ?

cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Au innebunit astia cu superofertele!! :D
autoutilitara, pana la 2300 kg, (IMS cazul cunoscut de mine), asigurare 2011 pe 12 luni la omniasig 310 lei, adica cat cea mai ieftina asigurare la 244 pe 6 luni...
KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

cristian irimescu wrote:Au innebunit astia cu superofertele!! :D
autoutilitara, pana la 2300 kg, (IMS cazul cunoscut de mine), asigurare 2011 pe 12 luni la omniasig 310 lei, adica cat cea mai ieftina asigurare la 244 pe 6 luni...
DA Da daca e autoturism... nu se mai aplica si tot vreo 5 meleoane :) pe an ramane cu mici variatii in caz de sofer cuminte fara incidente si client fidel la ei.:)
Narcisuc20
Membru
Membru

Post by Narcisuc20 »

Hai sa zic si eu doua trei cuvinte. De vreo cateva luni am inceput sa ma ocup de asigurari ( mai iese un ban de o bere un suc) iar dupa cate am vazut in lunile astea, toate firmele sunt tepare nu este una corecta fiecare se gandeste numai la interesul sau, probabil toti auziti cand mergeti sa faceti rca-u cuvantul REDUCERE care practic reprezinta momeala pentru un rca mai scump oricum nu avem ce face sunt obligatorii si trebuiesc facute!

Iar despre vignete am primit si din acelea cu serie si simple fara serie, cele cu seria se dau la rca-urile incheiate pe un an de zile iar cele fara serie la cele pe 6 luni, astea sunt indicatiile care le-am primit eu,oricum nu le lipeste nimeni pe parbriz!

Post Reply