Dar, de fapt, trebuie alta masina!Arcasul wrote:Werner wrote:Si sa fie pe gratis, nu mi le-as monta pe masina!
Mattracks
Moderators: mariusjaz, socratee
- Arcasul
- Membru

Re: Mattracks
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Subiectul asta ce se cheama ca e? o discutie din aceea gen "hai sa vorbim vorbe"?
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- 44dac
- Membru

Senilele de snowmobil nu rezista la greutatea unui 4x4, nici macar la un Samurai. Cele facute de Mattrack sunt
cu alta insertie, mai solida si au grosime mai mare. Si cele pentru ATV sunt mai solide decat cele de snowmobil dar nu rezista la un 4x4. Am condus asa ceva, tragi de volan ca la Buceaga si daca ai dat intr-o piatra sau cioata se rup. Nu-si merita banii, parerea mea...
cu alta insertie, mai solida si au grosime mai mare. Si cele pentru ATV sunt mai solide decat cele de snowmobil dar nu rezista la un 4x4. Am condus asa ceva, tragi de volan ca la Buceaga si daca ai dat intr-o piatra sau cioata se rup. Nu-si merita banii, parerea mea...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- 44dac
- Membru

Masina echipata cu mattracks nu merge la panta sau in zapada mare (testat!). O solutie 100% eficienta si solida, dar mai scumpa, e sistemul sovietic. Ma apuc de facut asa ceva, varianta simplificata, cu punte de Aro10
cu blocant, sper sa fie gata iarna viitoare.
http://www.youtube.com/watch?v=_Vcesix_ ... re=related
cu blocant, sper sa fie gata iarna viitoare.
http://www.youtube.com/watch?v=_Vcesix_ ... re=related