Super cromofag-in Galati,Braila ,Tulcea,unde pot ajunge eu, nu se gaseste.Este importata din Ungaria de firma Eurocolor.Nu o trimite nimeni prin posta.Firma are reprezentante in Bucuresti,Brasov,Sibiu,etc.
-Rog pe Amb 13 sa posteze cateva imagini cu felul in care actioneaza.
-Am probat celelalte 2 retete semnalate mai sus:
-Reteta cu soda caustica-nu am obtinut rezultate la vopseaua de pe masina mea.Poate functioneaza la vopseaua in ulei.
-Super Decanol-produs de Policolor.15lei/400gr.Recipient din plastic.Avem nevoie de 2 flacoane la 5 jante.
-Daca s-a uscat, nu mai lucreaza.Nu trebuie expusa la soare sau vant.
-Curata doar 1 strat de vopsea la 1 aplicare.[3 straturi=3 aplicari ]
-Nu va imaginati ca dam substanta,stam la o cafea si apoi curatam usor ,tot. E DE MUNCA si lucram cu o substanta "periculoasa".
-Am lucrat cu o singura pesula, ce nu a suferi prea mult.
-Substanta trebuie amstecata. Altfel lucreaza mai slab.
Vopsire jante auto
- niscu
- Membru de elita

Re: Vopsire jante auto
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !
- niscu
- Membru de elita

AMANUNT-Feruginolul trebuie aplicat pe zonele unde nu putem inlatura si ultimile urme de rugina . Dupa ce a disparut rugina din zonele rebele, se da pe toata suprafata.
De fapt urmarim sa dispara complet rugina vizibila si invizibila".Sablarea face asta f. bine.Eu am descris mai sus cum putem ajunge la luciul metalic altfel.Celelalte etape sant la fel de importante !!
.
Spor la treaba !
De fapt urmarim sa dispara complet rugina vizibila si invizibila".Sablarea face asta f. bine.Eu am descris mai sus cum putem ajunge la luciul metalic altfel.Celelalte etape sant la fel de importante !!
.
Spor la treaba !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- niscu
- Membru de elita

Atasej o imagine cu filtrul de apa si ulei in varianta realizata de mine.Pe interior la partea inferioara este un distantier din sarma de aluminiu-h=30 mm.Urmeaza site zincate.Se gaseste plasa deasa la metru.Apoi trebuia cocs.Eu am folosit spartura de olana[tigla],spalata si uscata.Caramida nu e buna ca lasa in permanenta praf.Spartura are aprox.10x10mm.Filtrul de la mijloc =pasla.Nu exista o teava centrala interioara.Aerul intra pe jos.Pe dedesubt se face golirea condensului.[un surub de 10mm cu garnitura]
Deasupra langa stut ,exista o supapa de siguranta ,de la un regulator de presiune pentru compresor.O gasiti la atelierele de garantie si reparatii ale marilor magazine. Succes !
Deasupra langa stut ,exista o supapa de siguranta ,de la un regulator de presiune pentru compresor.O gasiti la atelierele de garantie si reparatii ale marilor magazine. Succes !
- amb13
- Membru legendar

@ niscu a scris: "Rog pe Amb 13 sa posteze cateva imagini cu felul in care actioneaza."
Daca vopseaua este subtuire ajunge citeodata si un singur strat de cromofag, aplcat cu pensula. rezultatele se vad imediat. La jantele pe care le pregatesc eu , doua au avut mai multe straturi de vopsea, asa ca a trebuit sa mai dau odata, cel mai naspa fiind stratul original, cel cu vopsea alba , data de fabrica in anii 80.
Uite asa actioneaza cromofagul, dupa prima trecere
Daca vopseaua este subtuire ajunge citeodata si un singur strat de cromofag, aplcat cu pensula. rezultatele se vad imediat. La jantele pe care le pregatesc eu , doua au avut mai multe straturi de vopsea, asa ca a trebuit sa mai dau odata, cel mai naspa fiind stratul original, cel cu vopsea alba , data de fabrica in anii 80.
Uite asa actioneaza cromofagul, dupa prima trecere
- ydaniel
- Membru legendar

Eu zic ca dupa curatare ar fi bine de dat un strat la pensula cu ''rost bremsen'' de la nigrin.
Se gaseste de la flacoane de 200ml care costa cam 16lei si e un covertizor bun care mie chiar imi place si l-am foplosit la dacii si fiat 600.
Substante periculoase nu se pot trimite prin posta si curier asa ca singura sansa de a primi cromofag pt cei care nu au de unde sunt colegi care vin sau alte rude si relatii.
Cea mai buna reconditionare pt jante este sablarea cu nisip fin+sablarea in camp electrostatic;desi scumpa si nu intotdeauna iese bine din cauza prestatiei celor care o fac,mai in lipsa de chef cand este vorba de piese de masini romanesti

Se gaseste de la flacoane de 200ml care costa cam 16lei si e un covertizor bun care mie chiar imi place si l-am foplosit la dacii si fiat 600.
Substante periculoase nu se pot trimite prin posta si curier asa ca singura sansa de a primi cromofag pt cei care nu au de unde sunt colegi care vin sau alte rude si relatii.
Cea mai buna reconditionare pt jante este sablarea cu nisip fin+sablarea in camp electrostatic;desi scumpa si nu intotdeauna iese bine din cauza prestatiei celor care o fac,mai in lipsa de chef cand este vorba de piese de masini romanesti
- ydaniel
- Membru legendar

Nu mai gasesc supercromofag
am nevoie macar de 2l.