Statii Radio - Generalitati
Moderator: costy84
- florin75
- Membru de elita

Re: Statii Radio - Generalitati
Panoul frontal L=14 cm, H=3.5 cm. Adancime=18
- amicul
- Membru de elita

ok, multam mult
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- florin75
- Membru de elita

Nu te grabi sa decupezi bordul, statiile au difuzorul montat in interior, deci nu prea pot fi amplasate in locuri inchise, nu se mai aude bine p'orma. Cel mai bine cred ca ar merge undeva deasupra parasolarului, sus, dar mai practic sub bord.
- amicul
- Membru de elita

eee. nu ma grabesc ca mai am de lucru la bord si nu-l decupez asa repede.
Ii fac un adaos intre bord si carapacea de protecti a CV, acolo unde venea ceva de la aeroterma.
Oricum multam pt date ( L, l, h )
Ii fac un adaos intre bord si carapacea de protecti a CV, acolo unde venea ceva de la aeroterma.
Oricum multam pt date ( L, l, h )
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
-
SERGHEI
- Banat

Statia are o gaurica in cur unde intra un jack mono normal pt difuzor exterior.Ceva special pt statii costa 20-30 lei cu sistem de prindere,sau un dif cu impedanta de 8 ohmi minim 2 w.Recomand difuzor extern in aro...,,prietenii stie de ce"...florin75 wrote: Nu te grabi sa decupezi bordul, statiile au difuzorul montat in interior, deci nu prea pot fi amplasate in locuri inchise, nu se mai aude bine p'orma. Cel mai bine cred ca ar merge undeva deasupra parasolarului, sus, dar mai practic sub bord.
Last edited by SERGHEI on 13 Dec 2008, 17:56, edited 1 time in total.
- florin75
- Membru de elita

SERGHEI wrote: ...unii chiar au amplificatoare care sar de 1000W (coleg de-al nostru..).
- alex
- Membru legendar

1000w par rezonabili sa acopere zgomotul de brasov si orice altceva 
happily mending an Aro 320 D127
-
SERGHEI
- Banat

Traieste ..si chiar bine...unde mai pui ca are toate sansele sa aprinda becurile vecinilor cand emite.....florin75 wrote:SERGHEI wrote: ...unii chiar au amplificatoare care sar de 1000W (coleg de-al nostru..).
Si mai traieste? Ca la 1000 de W cred ca incepi sa te bronzezi deja!
- florin75
- Membru de elita

Alex, nu de puterea difuzorului e vorba, ci de puterea de emisie! Adica poti sa ai o statie care emite cu putere de 1000W dar are difuzor de 2W!alex wrote: 1000w par rezonabili sa acopere zgomotul de brasov si orice altceva![]()
- baciudibaciu
- Membru legendar

Florine zi-mi cam la ce banuti este o "jucarie" din asta si daca de pe unde ai achizitionat-o mai erau Multam fain
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
-
nat
- Junior

Foarte utile!
Am asa ceva pe 2 masini si sa stiti ca, toate detectoarele de radar din lume la un loc nu fac ce face o statie CB.
Am Danita 1240 4W bate 15km; din pacate nu stiu in camp deschis dar pe sosea atat acopera.
Le am de la baietii astia: http://www.voxcomp.ro/
Pana si soferii de tir ma felicita de fiecare data ca am pus un lucru bun pe masina nu ca altii numai mp3 si wati sa nu-ti auzi nici gandurile.
A da a costat fiecare instalatie cu antena, cablu si mufe 500ron totul nou nout.
Am asa ceva pe 2 masini si sa stiti ca, toate detectoarele de radar din lume la un loc nu fac ce face o statie CB.
Am Danita 1240 4W bate 15km; din pacate nu stiu in camp deschis dar pe sosea atat acopera.
Le am de la baietii astia: http://www.voxcomp.ro/
Pana si soferii de tir ma felicita de fiecare data ca am pus un lucru bun pe masina nu ca altii numai mp3 si wati sa nu-ti auzi nici gandurile.
A da a costat fiecare instalatie cu antena, cablu si mufe 500ron totul nou nout.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by nat on 17 Dec 2007, 21:18, edited 1 time in total.
- baciudibaciu
- Membru legendar

Multumesc
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- amb13
- Membru legendar

Vream sa deschid un subiect referitor la achizitionarea unei statii CB si am gasit acest topic mai vechi, unde vad ca sa discutat subiectul acum ceva timp.De cind am fost pe Transaloina ma bate gindul sa imi iau o statie CB,si poate Mos Craciun imi aduce una.Deci as dori ceva recomandari ce statie sa imi iau, ceva fiabil si la pret convenabil, eventual ceva adrese , orice informatie este binevenita.Multumesc!
- bujye
- Membru de elita

in sfirsit am primit si eu statie: alan 100 plus si antena cb 325 parca e cam mica si cu talpa magnetica ,primita cu acceptul sotiei
.Recunosc ca sunt paralel in privinta statiilor,am facut proba daca se aprind ledurile si cam atit urmeaza sa prind un tirist care este vecin cu mine sa-mi explice cite ceva,pretul a fost bunicel zic eu fata de ce am vazut la vinzare pe net 190 ron statia si 40 antena dar sunt noi nu sh cu garantia e mai greu.Am inteles ca trebuie si calibrata antena dar sa vad cum o sa fac ca vreau sa o folosesc si pe ford si pe aro eventual sa cumpar inca o antena fixa sa o pun pe aro.
-
SERGHEI
- Banat

Sa nu emiti fara antena mufata..adica sa nu te joci cu ea .
Sa o stapanesti sanatos.