CT-03-TVY wrote:
ups//sunt nou pe aici..si ..deja....mi sa fakut fomic..si ..mananc litere.....
nu stiu daca le manaci da' sigur le pocesti de numa' .....
eu personal am alergie la scrierea mirc/irc si nu o pot citi .... daca vrei sa te faci inteles poate nu ar strica sa scrii "romaneste"
multumim
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
CT-03-TVY wrote:
mai fratilor...cand am vazut akolo 14 L de benzina la 100, pentru 1.4 benzinar cu 4 trepte..sa imi cada fatza,.
Masina lea..un aro 10.4 din noiembrie 93 cu motor de 1.6 D de vw golf 2....din fabrica..."" Atentie aici"" motoru In fabrica..a Fost..importat..din Brazilia....de catre fabrica pentru a face ..respectiuvul experiment..de 150 de masini ..jtiti si voi....jtiu asta..pentru ca ..cand ..am fakut motoru..scria pe 75 % din piese...vw&audii...made in Brasil/sau brazil..p.....dupa 400 de mii de chilometri...cu motor original..masina..are un consum..de 7 L de motorina..in afara...mers..lejer..80-90.....si in oras..cam..9-10....P.S motoru a rupt 3 pompe de injectie pana la 400 km....si merge bine mersi...si akum..
Cred ca am citit mesajul de 10 ori pina sa inteleg ce ai vrut sa ne impartasesti.Iei ceva medicamente?Ti-as ramine dator daca pe viitor ai incerca sa scrii in limba romana pe care o cunoastem toti.Multumesc pentru intelegere.
P.S.
Vezi ca ai un buton in drepta sus..."Modify Post".Cred ca stii ce face...
[-O>in momentul cand ..am facut motoru..scria pe 75 % din componente...vw&audii...brazil.......dupa 400 de mii de Km...cu motor original..masina..are un consum..de 7 L de motorina..in afara...mers..lejer..80-90.....si in oras..cam..9-10....P.S motoru a rupt 3 pompe de injectie pana la 400 k....si merge bine mersi...si acum..
Last edited by Soryn on 15 Apr 2008, 14:39, edited 1 time in total.
CT-03-TVY wrote:
[-O>in momentul cand ..am facut motoru..scria pe 75 % din componente...vw&audii...brazil.......dupa 400 de mii de chilometri...cu motor original..masina..are un consum..de 7 L de motorina..in afara...mers..lejer..80-90.....si in oras..cam..9-10....P.S motoru a rupt 3 pompe de injectie pana la 400 k....si merge bine mersi...si akum..
greu al naibi
asa la prima vedere nu pot sa nu remarc urmatoare: respectiuvul, chilometri, akum
da macar e bine ca te straduiesti, tine-o tot asa
bafta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)