Consumuri Aro in functie de motorizari,modele

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Consumuri Aro in functie de motorizari,modele

Post by tarzy »

CT-03-TVY wrote: ups//sunt nou pe aici..si ..deja....mi sa fakut fomic..si ..mananc litere..... :-"
nu stiu daca le manaci da' sigur le pocesti de numa' .....

eu personal am alergie la scrierea mirc/irc si nu o pot citi .... daca vrei sa te faci inteles poate nu ar strica sa scrii "romaneste"

multumim
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

CT-03-TVY wrote: mai fratilor...cand am vazut akolo 14 L de benzina la 100, pentru 1.4 benzinar cu 4 trepte..sa imi cada fatza,. ^:)^ [-O<

Masina lea..un aro 10.4 din noiembrie 93 cu motor de 1.6 D de vw golf 2....din fabrica..."" Atentie aici"" motoru In fabrica..a Fost..importat..din Brazilia....de catre fabrica pentru  a face ..respectiuvul experiment..de 150 de masini ..jtiti si voi....jtiu asta..pentru ca ..cand ..am fakut motoru..scria pe 75 % din piese...vw&audii...made in Brasil/sau brazil..p.....dupa 400 de mii de chilometri...cu motor original..masina..are un consum..de 7 L de motorina..in afara...mers..lejer..80-90.....si in oras..cam..9-10....P.S motoru a rupt 3 pompe de injectie pana la 400 km....si merge bine mersi...si akum.. \:D/
Cred ca am citit mesajul de 10 ori pina sa inteleg ce ai vrut sa ne impartasesti.Iei ceva medicamente?Ti-as ramine dator daca pe viitor ai incerca sa scrii in limba romana pe care o cunoastem toti.Multumesc pentru intelegere.
P.S.
Vezi ca ai un buton in drepta sus..."Modify Post".Cred ca stii ce face...
Image
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

gata bre,am descoperit si eu ,cum functioaneaza forumul,fiti si voi mai intelegatorii,  duar ce facusem contu , acum ma descurc mult mai bine :-@
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

^:)^ [-O>in momentul cand ..am facut motoru..scria pe 75 % din componente...vw&audii...brazil.......dupa 400 de mii de Km...cu motor original..masina..are un consum..de 7 L de motorina..in afara...mers..lejer..80-90.....si in oras..cam..9-10....P.S motoru a rupt 3 pompe de injectie pana la 400 k....si merge bine mersi...si acum.. \:D/

:-j
Last edited by Soryn on 15 Apr 2008, 14:39, edited 1 time in total.

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Of!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

CT-03-TVY wrote: ^:)^ [-O>in momentul cand ..am facut motoru..scria pe 75 % din componente...vw&audii...brazil.......dupa 400 de mii de chilometri...cu motor original..masina..are un consum..de 7 L de motorina..in afara...mers..lejer..80-90.....si in oras..cam..9-10....P.S motoru a rupt 3 pompe de injectie pana la 400 k....si merge bine mersi...si akum.. \:D/

:-j

greu al naibi
asa la prima vedere nu pot sa nu remarc urmatoare: respectiuvul, chilometri, akum

da macar e bine ca te straduiesti, tine-o tot asa
bafta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Post Reply