gabitala wrote:cere o reconditionare! dar aceast camion nu prea vad sal vanda repede pentru ca e vechi si nu cred ca iar aduce castig celui ce vrea sal cumpere, doar daca il va lua de dragul antichitatilor
Parca in topic este vorba de SR-uri,astea or fi facute in 2012? Si ce daca e vechi? Toate ARO-urile sunt vechi si au destui impatimiti dupa cum vezi chiar daca nu castiga nimic financiar din asta.Se cheama pasiune!
Apropo!A ta care este? Cum te-ai ratacit pe aici?
gabitala wrote:cere o reconditionare! dar aceast camion nu prea vad sal vanda repede pentru ca e vechi si nu cred ca iar aduce castig celui ce vrea sal cumpere, doar daca il va lua de dragul antichitatilor
Parca in topic este vorba de SR-uri,astea or fi facute in 2012? Si ce daca e vechi? Toate ARO-urile sunt vechi si au destui impatimiti dupa cum vezi chiar daca nu castiga nimic financiar din asta.Se cheama pasiune!
Apropo!A ta care este? Cum te-ai ratacit pe aici?
Nu conteaza ca e vechi, pentru unul care vrea sal cumpere din pasiune pentru camioanele clasice, dar e nevoie de bani in primul rand sal cumperi si in al doilea rand sal reconditionezi putin sa nu rugineasca de tot si multi nu cred ca dispun de suma necesara, problema e ca e un camion destul de mare nu se compara cu o masina, unul face un sacrificiu pentru o pasiune in cazul unei masini caci o masina nu are consum asa mare si poti umbla cu ea mai pe oriunde, cu un camion nu ai sa mergi la cumparaturi sau sa faci o plimbare duminica, cum ar face unul pasionat de ARO. Eu sunt pasionat de masinile clasice dar pe acest SR il vad rau, si nu cred ca va avea zile mai bune.
Totusi eu miam spus parerea nu cred ca era necesar sa te superi
flo wrote:Gabita, tu insulti limba romana, in unele situatii.
nu prea vad sal vanda repede pentru ca e vechi
Totusi eu miam spus parerea
Altfel, Paste Fericit.
In spiritul Pastelui il iertam cu limba avand in vedere ca locuieste in Spania de cand era mic si probabil a fost mai greu cu gramatica. Sunt care au crescut si traiesc aici si au probleme sau scriu ca pe mess.Paste fericit!
Fiti linistiti , nu l-a construit Steagul Rosu , l-a construit Photoshop - ul .
Desi tare mi-ar fi placut sa vad un SR 114 M modificat in versiunea 6x6 .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Arhiva LIFE:1964-Romania mergea bine,fara datorii,productie noua camioane,tractoare,autoturisme de teren,locomotive diesel etc.Apoi ne-am imprumutat si urmarile le simtim si aztazi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.