mie,singur,mi s-a facut frica...
Intalnire aro-isti din toata tara
Moderator: costy84
- George
- Administrator

Re: Intalnire aro-isti din toata tara
noroaie mai putin,dar bolovani la greu. cine e curios,sa studieze pozele mele de pe Marele Grohotis,de la Aro meeting...
ARO CLUB ROMANIA
- Boboc Silvian
- Membru

Daca e gata masina o sa vin si eu. 
Recunosti un om inteligent dupa un singur indiciu: Toti imbecili se unesc impotriva lui.
- Victor
- Membru de elita

Nene Serghei daca nu e cu suparare Iti dau eu o masina sa urci cu noi dar e obligatoriu sa vi sa o iei de acasa.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.
-
SERGHEI
- Banat

Multumesc de oferta dar acum chiar m-ati ambitionat si o sa vin cu Frumoasa mea (masina nu amanta) ca am vazut un cuvant magic scris de cineva (palinca)...na.Dumitru Victor wrote: Nene Serghei daca nu e cu suparare Iti dau eu o masina sa urci cu noi dar e obligatoriu sa vi sa o iei de acasa.
- COSMIN D
- Membru de elita

PALINCA...., a spus cineva PALINCA? vin si eu sa reprezint Dobrogea la o intrunire d'asta
- talyban99
- Membru

- razvy_sos
- Membru

ma bag si eu oriunde s-ar face!!!

daca se poate pe la jumatatea lui IULIE [-O-
daca tot e de bagat masini in mocirle si bolovani tre sa pun grupu blocant pe spate si sa incalt masina cu MT-uri!!!
daca se poate pe la jumatatea lui IULIE [-O-
daca tot e de bagat masini in mocirle si bolovani tre sa pun grupu blocant pe spate si sa incalt masina cu MT-uri!!!
don't drink it, drive it, i'm loving it, imposible is nothing, feel the difference, anytime, anywere ARO
- sarpe
- Membru

Fratilor se mai aude ceva cu marea intalnire a clubului, hai sa vedem unde si cand ca trece timpul.
.Viata e scurta trebuie traita.
-aro 244, andoria euro 3, 101 CP, 230 Nm, TD, gri metalizat dar e mat, tamburi vopsiti in albastru peste
-fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965, crem, etrieri vopsiti in alb turbat
-fulgerika...in curs de modificare in masina de curse (lastun 500)
-fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965, crem, etrieri vopsiti in alb turbat
-fulgerika...in curs de modificare in masina de curse (lastun 500)
- Ady
- Membru Devotat

corect nu se mai hotareste nimik pe aici
ma bag si eu la intalnirea asta acum ca sunt mai liber...bine sunt in sesiune dar se gaseste timp.....si dk se poate totusi pe undeva prin....Arges....
:d
- George
- Administrator

18-19-20 sau 25-26-27 iulie?!
la satic,pe cheile dambovitei? sa invingem marele grohotis?
la satic,pe cheile dambovitei? sa invingem marele grohotis?
ARO CLUB ROMANIA
- Victor
- Membru de elita

Nu mai vine odata sfarsitul lui IULIE. Dar ca idee ce program vom avea, unde vom dormi, ce traseu urmam? eu unu sper sa dormim la cort , sa facem un foc de tabara noaptea, un gratar si o bauta. NENE KEO poti da mai multe detalii.
Last edited by Victor on 05 Jun 2008, 17:34, edited 1 time in total.
- George
- Administrator

pt asta tre sa convocam sedinta,sa stabilim. ca si traseu...habar n-am unde se iese...si cand...din marele grohotis. dupa cum am mai spus,n-am trecut de el. 
de dormit la cort,creca se poate gasi solutie. eu unul n-am luat-o in calcul,ca n-am cort si nici n-am cu cine sa-l impart...asa ca dorm in pat. exista cabane,pe care le putem inchiria intregi,sau camere separate,cu pat dublu. sambata merg sa mai stau de vorba pe acolo,poate aflu mai multe detalii. gratar avem unde,beute sub cerul liber exista...poate aranjez si de un foc de tabara,daca e musai.
ar mai fi un traseu in zona,de facut...sa urcam la lacul iezer...dar nu stiu drumul pe acolo...poate gasim pe cineva care a mai fost.
de dormit la cort,creca se poate gasi solutie. eu unul n-am luat-o in calcul,ca n-am cort si nici n-am cu cine sa-l impart...asa ca dorm in pat. exista cabane,pe care le putem inchiria intregi,sau camere separate,cu pat dublu. sambata merg sa mai stau de vorba pe acolo,poate aflu mai multe detalii. gratar avem unde,beute sub cerul liber exista...poate aranjez si de un foc de tabara,daca e musai.
ar mai fi un traseu in zona,de facut...sa urcam la lacul iezer...dar nu stiu drumul pe acolo...poate gasim pe cineva care a mai fost.
ARO CLUB ROMANIA
- Victor
- Membru de elita

Astept cu nerabdare mai multe amanunte dar sincer daca plecam mai multi e cam aiurea sa doarma unii la cabana si unii la cort. parca nu mai e distractiv asa daca dormim toti la un loc ramane mai mult timp de petrecere si de taifas.
- George
- Administrator

pai luam o cabana intreaga... ca oricum,io n-am zis nimic de cort...matale ai zis.
da' ia zi-i...vine si dan cu 244,atunci? ca 10 se rupe precis acolo...
da' ia zi-i...vine si dan cu 244,atunci? ca 10 se rupe precis acolo...
ARO CLUB ROMANIA
- Victor
- Membru de elita

Daca te referi la DAN CHIRIAC cred ca va veni cu 243-iul lui asta daca nu tine mortis sa vina cu 10-le. dar mai bine Il Intrebi pe el ca stie mai bine. Nu cred sa se rupa 10-le lui DAN ca se tine F bine masina.
Last edited by Victor on 05 Jun 2008, 18:27, edited 1 time in total.