Iesire Piatra Craiului - propunere
Moderator: costy84
- alex
- Membru legendar

Raspuns: Iesire Piatra Craiului - propunere
din podu pana la baraj anul trecut erau ceva gropi, drumul stricat de camioanele forestiere. 20-30km/h e o medie daca nu vreti sa mergeti mai repede.
la baraj e posibil sa fie bariera pentru mers in coada lacului. de acolo si drumul e mult mai bun, poti sa mergi cu orice masina.
intrebati si voi daca se poate face ocolul lacului, eu am auzit ca ar fi terminat drumul si pe partea cealalta a lacului.
spre coada lacului se mai deschide peisajul si aveti acolo loc de fripturi chestii , nu pierdeti vremea in satic(NU ardeti alta vatra de foc si nu lasati gunoaie!!!!!).
de offroad nu stiu pe acolo, dar luati si voi o harta. cea mai frumoasa e dimapul, nu stiu daca prinde toata zona.
daca tipati, mai caut pe la mine sa vad ce harti mai am acasa.
keo ai numarul meu.
eu probabil plec maine spre vest (munte ceva) dar caruta de deplasare e nissan ca suntem trei.
la baraj e posibil sa fie bariera pentru mers in coada lacului. de acolo si drumul e mult mai bun, poti sa mergi cu orice masina.
intrebati si voi daca se poate face ocolul lacului, eu am auzit ca ar fi terminat drumul si pe partea cealalta a lacului.
spre coada lacului se mai deschide peisajul si aveti acolo loc de fripturi chestii , nu pierdeti vremea in satic(NU ardeti alta vatra de foc si nu lasati gunoaie!!!!!).
de offroad nu stiu pe acolo, dar luati si voi o harta. cea mai frumoasa e dimapul, nu stiu daca prinde toata zona.
daca tipati, mai caut pe la mine sa vad ce harti mai am acasa.
keo ai numarul meu.
eu probabil plec maine spre vest (munte ceva) dar caruta de deplasare e nissan ca suntem trei.
happily mending an Aro 320 D127
- Dan CHIRIAC
- Administrator

OK, negociat cu copilotul. Daca e pentru tara, ne sacrificam. Sa fie si ora 7.00, daca trebuie..........
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- George
- Administrator

ok,7.00 sa fie. am vb si cu florin si e de acord si el. ora 07.00 in fata la metro,dupa MC'D.
alex,drumul pe cealalta parte a lacului e rupt,cu sleauri,si cam ingust si e najpa daca te intalnesti cu camioane cu lemne.unde duce,habar n-am. oricum,sper sa beneficiem de ghid,ceva...
pe partea stanga a lacului,drumul era bun asta vara si se poate ajunge pana pe nu mai stiu care varf,insa eu am facut cale intoarsa,ca era blocat de busteni. oricum,sper sa fie o iesire faina,ca vremea se anunta buna.
alex,drumul pe cealalta parte a lacului e rupt,cu sleauri,si cam ingust si e najpa daca te intalnesti cu camioane cu lemne.unde duce,habar n-am. oricum,sper sa beneficiem de ghid,ceva...
pe partea stanga a lacului,drumul era bun asta vara si se poate ajunge pana pe nu mai stiu care varf,insa eu am facut cale intoarsa,ca era blocat de busteni. oricum,sper sa fie o iesire faina,ca vremea se anunta buna.
ARO CLUB ROMANIA
- alex
- Membru legendar

pe stanga nu ajunge pe nici un varf
ajunge pe la coada lacului si apoi continua cu ceva bifurcatii dar toate se termina.
pe varf poti urca pe picioare. dar ai vrei 1000m dif de nivel.
noi acum patru ani am pierdut cateva ore bune pana sa gasim o iesire spre boarcasu. zona e oarecum salbatica.
in aprilie trecut am urcat la rosu dinspre voina si am skiat pe fetele nordice din rosu spre boarcasu. super fain, am bagat 2000m dif de nivel de ski intr-o zi, totul cu urcare pe skiuri.
ajunge pe la coada lacului si apoi continua cu ceva bifurcatii dar toate se termina.
pe varf poti urca pe picioare. dar ai vrei 1000m dif de nivel.
noi acum patru ani am pierdut cateva ore bune pana sa gasim o iesire spre boarcasu. zona e oarecum salbatica.
in aprilie trecut am urcat la rosu dinspre voina si am skiat pe fetele nordice din rosu spre boarcasu. super fain, am bagat 2000m dif de nivel de ski intr-o zi, totul cu urcare pe skiuri.
happily mending an Aro 320 D127
- George
- Administrator

deci...ca sa nu va mai plangeti de singuratate,ca mergem ca ametitii,tin sa va anunt ca am promisiunea de o participare extraordinara a 1 sau cu ceva bafta 2 ARO 324 de la Arad.Cyrus the virus si bubi ne vor onora cu prezenta...

ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Ohohooooo!
ARO 244, an 1997, motor L25
- adiR
- Junior

deci va vedeti maine (sambata) dimineata la 7fix in fata la metro din militari?
poate vin si eu sa facem cunostinta
eu pe la pranz plec la govora, as fi mers si eu cu voi, dar alta data, cand fac si eu aro
poate vin si eu sa facem cunostinta
eu pe la pranz plec la govora, as fi mers si eu cu voi, dar alta data, cand fac si eu aro
- Suparici
- Membru Devotat

dragi aroisti, va doresc distractie placuta si sper sa fie prima iesire dintr-ul sir lung de iesiri si pt mine prima si ultima iesire care o ratez 
LA MAI MULTE!!! DISTRACTIE PLACUTA!!!
LA MAI MULTE!!! DISTRACTIE PLACUTA!!!
- George
- Administrator

multumim de urari,suparici. asa speram si noi,sa fie intr-un ceas bun.
ne-am intors,teferi si nevatamati,distrati,aerisiti,plimbati... bucurosi de timpul pe care l-am petrecut impreuna si deja cu gandul la urmatoarele intalniri. victime colaterale:doar o bara de directie de Aro10,care insa se va remedia maine.
personal sunt tare incantat,insa un pic obosit,ca ieri ne-a apucat dimineata la barfa...
asa ca poze veti pupa zilele urmatoare,cel mai probabil de la Florin,intrucat io mai dispar vreo doo zile de pe aici.
pacat de cei ce n-au putut veni...ca am avut parte de "quality time" cum spune americanu'
adi,n-am vazut postarea ta,ne bagasem la somn,ca suntem oameni batrani...si trezirea era la 05.00
dar ne vom intalni cu siguranta. keep in touch !
ne-am intors,teferi si nevatamati,distrati,aerisiti,plimbati... bucurosi de timpul pe care l-am petrecut impreuna si deja cu gandul la urmatoarele intalniri. victime colaterale:doar o bara de directie de Aro10,care insa se va remedia maine.
personal sunt tare incantat,insa un pic obosit,ca ieri ne-a apucat dimineata la barfa...
pacat de cei ce n-au putut veni...ca am avut parte de "quality time" cum spune americanu'
adi,n-am vazut postarea ta,ne bagasem la somn,ca suntem oameni batrani...si trezirea era la 05.00
dar ne vom intalni cu siguranta. keep in touch !
ARO CLUB ROMANIA
- adiR
- Junior

no problem...ramane pe data viitoare 
- florin75
- Membru de elita

De ce oare lucrurile bune se termina asa de repede? A fost extraordinar de frumos, am avut de toate, distractie, un pic de aventura, mancare buna! L-am cunoscut si pe Dan Chiriac, un baiat de nota 10, sper sa nu dezarmeze in urma incidentului, din ce am vazut eu, dorinta de aventura este! Sa nu uitam de Cyrus the Virus si de Bubi, doi baieti extraordinari, e o placere sa vezi niste oameni atat de finuti, de pasionati si bine pregatiti, baietii astia chiar stiu ce spun si ce fac! Tot respectul pentru ei si masinile lor! 
Abia astept urmatoarea iesire!
Acum urmeaza pozele, numai putina rabdare, sa le sortez un pic, doar eu am strans 180 de cadre, stiu ca a facut si Keo alte cateva zeci.
Abia astept urmatoarea iesire!
Acum urmeaza pozele, numai putina rabdare, sa le sortez un pic, doar eu am strans 180 de cadre, stiu ca a facut si Keo alte cateva zeci.
- florin75
- Membru de elita

Iata cateva cadre, cu pierderile inevitabile de calitate din cauza de resize. Sugestiile si reclamatiile rog a fi adresate sotiei mele si sotiei lui Dan, care au butonat cu spor aparatul! 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- florin75
- Membru de elita

O scurta regrupare!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- florin75
- Membru de elita

Mici probleme! Dar excursiile fara peripetii ...
- florin75
- Membru de elita

Dulce e victoria!