Pai sa dea Domnul ,numai samburi de pruna sa le iasa pe fund (si numai pe lat).Werner wrote:Cum nu poti întelege? E simplu! Dupa ce a beiut mecanicu' tzuica, i s-a facut o foame de a mâncat si sâmburii!SERGHEI wrote: ce nu inteleg in toata tarasenia asta cu transmisia este faptul ca ,,nu am gasit in cutie samburi de pruna" !!!! Chiar nu pot intelege minunea!!!![]()
PROBLEME TRANSMISIE
-
SERGHEI
- Banat

Re: PROBLEME TRANSMISIE
- pantelimon
- Membru legendar

-
SERGHEI
- Banat

Pai sunt ,ca sunt bani munciti..nu sunt furati !! Si sa zica mersi ca nu ies samburii cu tot cu prune si crengi.Le-as nepoatele......!!!!pantelimon wrote:![]()
![]()
![]()
ce rau esti bre
![]()
- myke
- Membru legendar

Gata bre transmisia?Ca vin si te iau la stanga pina la oasa.Numai pentru a ne intilnii....

-
SERGHEI
- Banat

Mai,ai grija ca pot unii sa interpreteze si te trezesti ca sar barbatii pe tine.....Faci propuneri indecente...
Acum am venit de la doctor ,am cumparat sincroanele care erau polozate rau .o wsa pun foto.......(ieftin 120 lei bucata ...) si acum astept sa inchida cutia cand are si omul timp...Din pacate pierd iesirea ..asta este ..nu am putut sa ma tin de cuvant nici acum.
Acum am venit de la doctor ,am cumparat sincroanele care erau polozate rau .o wsa pun foto.......(ieftin 120 lei bucata ...) si acum astept sa inchida cutia cand are si omul timp...Din pacate pierd iesirea ..asta este ..nu am putut sa ma tin de cuvant nici acum.
- myke
- Membru legendar

-
SERGHEI
- Banat

Am inchis cutia (doctorul nu eu),si am aruncat-o pe masina singur singurel.
...Mai pe scurt ..am tarat cutia sub masina si am ridicat-o la nivelul motorului cu ajutorul unui ,,palan" manual si a chingii de remorcare primita cadou de la club4x4.ro...(unul dintre cele mai practice cadouri
)
Si uite cum arata toata mantzocaria:
Si uite cum arata toata mantzocaria:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
SERGHEI
- Banat

inca
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
SERGHEI
- Banat

pese...
-
SERGHEI
- Banat

si piese pe care baietii de la CL au considerat ca nu mai trebuiesc montate...Si eu nu stiam de ce nu se aprinde nici un martor pe 4x4......Am crezut ca nu prevede reductorul asa ceva dar doctorul mi-a spus ca ,,ie lipsa"....S-au murdarit la cel mult 20 de lei...
- alex
- Membru legendar

vezi bre serghei.....asa incet incet o sa ajungi sa iti repari singur toata masina.
macar o sa stii ca e facuta de tine nu de.....meseriasii de la cl (unii din ei, ca altii sunt oameni)
macar o sa stii ca e facuta de tine nu de.....meseriasii de la cl (unii din ei, ca altii sunt oameni)
happily mending an Aro 320 D127
-
SERGHEI
- Banat

Ma,acum stii si tu cum este la suparare.Nu pot sa-i bag pe toti in aceeasi oala dar aia de-au lucrat la a mea.....sunt de cea mai joasa spetza.Acum este posibil ca nici cutia sa nu fi fost desfacuta de ei,ci de alt mecanic din cine stie ce colt de tara.Da,eu de la ei am luat masina,si nici nu au umblat la cutie sa vada daca are ulei sau are toate piesele pe ea...nu s-au uitat ca lipsesc preso-contactii...sau ca acea cutie are suruburi lipsa...Sunt sigur (si am mai afirmat acest lucru) ca in CL sunt mecanici de nota 10 dar astia nu vor accepta cateva mil amarate pe luna de la Pomarla si stau in banca lor.Daca voi gasi un mecanic adevarat la CL iti dau cuvantul meu ca imi fac abonament si voi plati abonamentul chiar daca nu am nevoie de serviciile lui.alex wrote: vezi bre serghei.....asa incet incet o sa ajungi sa iti repari singur toata masina.
- Werner
- Aro Club Romania

Eeehhh! Serghei, dar ce tapiterie frumoasa ai pe pavilion! Mai stiu pe unu' care are asa ceva! 
-
SERGHEI
- Banat

Pai daca designerul este Pomarla...normal..Werner wrote: Eeehhh! Serghei, dar ce tapiterie frumoasa ai pe pavilion! Mai stiu pe unu' care are asa ceva!![]()
- pantelimon
- Membru legendar

bre sfaraie cutia aia au ba? ai lasato asa in coada de peste