axxel4you wrote:Film mai macabru nu ai gasit?
Din pacate am vazut atunci (in dec. '89) imagini chiar mai "macabre",fara a le inregistra cu ceva,decat cu memoria proprie,in Otopeni pe DN 1,(inafara de intens mediatizata executie a unor trupe de securitate din fata aeroportului),am vazut oameni cu capetele zdrobite de gloantele de 7,62 si 14,5mm,culmea ca pe unii ii cunoscusem personal.....in noaptea de 22 spre 23 dec.,au fost spulberate trei masni Dacia 1300 pe DN 1,km 13,5 sensul de mers spre Ploiesti,masinile aratau in partea din fata ca o razatoare de legume din cauza tirului intens la care fusesera supuse.......si totul dintr-o regretabil eroare cum ni s-a spus ulterior.Si daca tot mi-am amintit aceste lucruri.......am vazut cam pe 23 dec. si un Aro 243 rosu (masina de intreprindere) mitraliat,soferul decedat,apoi masina a luat foc si s-a izbit de gardul unitatii militare (in locul unde e Mc Drive-ul acum),arzand,"linistit"pana dimineata.....o intamplare tragica tot din "greseala"....scuzati-ma de off-topic,vazand filmu cu cei de la Usla mi-am reamintit...