Este un 243 -L 25, fabricat in 1981 militar. Km 2000.
Daca te intereseaza sa achizitionezi unul, este de vanzare cel din fotografie care este frate geaman cu el. Astept propunerile tale.
Multumesc,
Razvan
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Cartus wrote:Salut,
Daca te intereseaza sa achizitionezi unul, este de vanzare cel din fotografie care este frate geaman cu el. Astept propunerile tale.
Multumesc,
Razvan
Imi place mai mult cel fara faruri, chiar daca nu arata asa de bine ca cel propus de tine.
Probabil de vina e nuanta vopselei.
Daca e de vanzare, ar fi interesant.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Cartus wrote:Salut,
Multumesc,
Razvan
Imi place mai mult cel fara faruri, chiar daca nu arata asa de bine ca cel propus de tine.
Probabil de vina e nuanta vopselei.
Daca e de vanzare, ar fi interesant.
Ok.. daca-l vrei tu pe ala fara faruri, fa-mi o propunere
masina sa stii ca are si faruri si tot ce-i trebuie.
Salutare tuturor si bine v-ati intors din concedii,
Am stat si m-am gandit cu DXX (Stefan) si am ajuns la concluzia ca noua ne-a placut iesirea de la Magureni. De aceea, ne-am hotarat sa mai organzizam o iesire in zona, in prima parte a lunii octombrie. O sa revenim cu data exacta in maxim trei saptamani.
Noi, sambata dimineata, o sa mergem la o recunoastere. Daca cineva vrea sa ni se alature, il asteptam.