Transalpina 2007

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

Re: Transalpina 2007

Post by SERGHEI »

georgenis wrote: Ia-ti o Toyota si nu mai trebuie sa legi nimik cu sarma!  ;D  ;D  ;D

Pai la Toyo nu mai legi ca nu prea ai ce ....atunci cand cade ceva stai si te uiti la liniutele de pe telefon (doar doar vei putea sa suni un prieten),si te inchizi in masina sa nu te pape ursul.Unde mai pui ca stai cateva saptamani cu ea pe dreapta si te ustura al naibi de rau factura....(de parca nu ai sti) ;D ;D ;D ;D

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Sincer pana acum nu am stiut ca in aproape 300000 nu s-a stricat nimik niciodata! Nici macar un pivot nu am schimbat si nici nu bate nimic. Sper sa nu se strice nici de acum incolo.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

georgenis wrote: Sincer pana acum nu am stiut ca in aproape 300000 nu s-a stricat nimik niciodata! Nici macar un pivot nu am schimbat si nici nu bate nimic. Sper sa nu se strice nici de acum incolo.
Hai hai.....georgenis.....pt subiectul asta prefer sa vorbesc cu fratele tau.Si eu respect masina asta ,jos palaria in fata ei dar nici asa..... ;D ;D ;D
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Keo wrote:
georgenis wrote: Ia-ti o Toyota si nu mai trebuie sa legi nimik cu sarma!  ;D  ;D  ;D
chiar crezi ca nu se rupe? pe unde umbla omu' asta cu camionu' lui?  :-??
Nea` keo deci sa inteleg ca am reusit sa "chinui" unpic aroul? :>-
Image

George
Administrator
Administrator

Post by George »

myke wrote: Nea` keo deci sa inteleg ca am reusit sa "chinui" unpic aroul? :>-
cand ajungi sa rezemi usa de copac...nu se cheama ca ai fost la promenada...
si apoi masina chiar nu se chinuie...ba se simte bine,in mediul ei natural :)
ARO CLUB ROMANIA
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

SERGHEI wrote:
georgenis wrote: Sincer pana acum nu am stiut ca in aproape 300000 nu s-a stricat nimik niciodata! Nici macar un pivot nu am schimbat si nici nu bate nimic. Sper sa nu se strice nici de acum incolo.
Hai hai.....georgenis.....pt subiectul asta prefer sa vorbesc cu fratele tau.Si eu respect masina asta ,jos palaria in fata ei dar nici asa..... ;D ;D ;D
Serghei nu ai de ce sa vb cu fratele meu pt ca eu ma opuc de masini si de service-ul lor. Si pe cuvant de onoare ca nu am schimbat nimic ce nu era consumabil. Nici macar o cruce cardanica, dar am grija sa le gresez destul de des cu vaselina buna. Vreo 230000 a mers numai pe asfalt. Dar in ultimul timp am mers destul pe coclauri. Acum trebuie sa schimb diuzele la injectoare si viscocuplajul de la racire. Diuzele nu sunt distruse insa scoate un pic mai mult fum decat e normal si ma enerveaza. LandCruiser inca se fabrica doar in Japonia si asta inseamna mult!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

georgenis wrote:
SERGHEI wrote:
Serghei nu ai de ce sa vb cu fratele meu pt ca eu ma opuc de masini si de service-ul lor. Si pe cuvant de onoare ca nu am schimbat nimic ce nu era consumabil. Nici macar o cruce cardanica, dar am grija sa le gresez destul de des cu vaselina buna. Vreo 230000 a mers numai pe asfalt. Dar in ultimul timp am mers destul pe coclauri. Acum trebuie sa schimb diuzele la injectoare si viscocuplajul de la racire. Diuzele nu sunt distruse insa scoate un pic mai mult fum decat e normal si ma enerveaza. LandCruiser inca se fabrica doar in Japonia si asta inseamna mult!

\:/ \:/ \:/ \:/ \:/ \:/ pai vezi ca tot ai schimbat ceva???? :-j :-j :-j :-j  land cruiser-ul care se fabrica acum nu se numeste masina ci calculator pe roti..Clasicele au fost super dar astea cu multa electronica nu mai sunt de tavaleala,dar pe sosea fac legea,fiabile frumoase...adevarate....
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Aici ai dreptate, eu astept sa scoata astia taxa sa-mi iau un LandCruiser de prin 94-95 ala cu punti rigide, 4x4 adevarat.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

georgenis wrote: Aici ai dreptate, eu astept sa scoata astia taxa sa-mi iau un LandCruiser de prin 94-95 ala cu punti rigide, 4x4 adevarat.

Pai in cazul asta  i-a  un numar si asteapta la rand. :-j :-j :-j
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Pai tu nu esti cu Aro? De ce sa iei o "amarata" de masina japoneza?  :>-
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Iar am distrus topicul!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

georgenis wrote: Pai tu nu esti cu Aro? De ce sa iei o "amarata" de masina japoneza?  :>-

Pai hai sa iti explic....: la un barbat casatorit marea dragoste este sotia lui,dar asta nu il impiedica sa isi achizitioneze si accesorii  ....adica amante....Diferenta intre barbatii destepti si cei prosti este data de faptul ca desteptii schimba ,,doar amantele".
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Ha ha! Dupa asemenea amanta s-ar putea sa divortezi!
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Ce faceti peste 2 saptamini in weekend?
Bagam o transalpina
Sper ca nu mai "crap" nimica pina atunci :-"
Image
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Hai ca sa cam clarificat si la mine programul concediului!
Saptamana asta plec la mare 7 zile, dar pe data de 1 sau 2 august plec la munte cu cortul!  \:/ O sa stau vreo 10 zile ca un nomad, o sa dorm unde ma va apuca noaptea! :D
Ideea e ca la intoarcere as vrea sa trec pe Transalpina. Probabil voi ajunge in zona in jurul datei de 10 august.  :>-
*-:) Alex, Mike, ce ziceti, ne intalnim atunci?
As dori sa stabilim inainte de 1 august ce si cum, pt ca dupa aceasta data nu voi mai avea acces la net, din fericire, semnalul la telefon va fi sporadic. Eu voi veni dinspre Sugag, mai mult ca sigur.
Sa nu uit! Daca aveti statii radio PMR446 aduceti-le cu voi, ne vor fi utile sa ne gasim si sa comunicam pe drum intre masini!  :-" Vom stabili dinainte pe ce canal sa ne strigam!
Last edited by florin75 on 12 Jul 2007, 08:11, edited 1 time in total.

Post Reply