povestea continua ... astazi o tai de lka scarbici pe la 13 - 14 ... plm stie cat mai e ceasul acum ... ca am ceasurile de mana cu vechea ora, cele de pe laptop si mobile cu noua ora ... nici nu mai stiu cand trebuie sa manac ... sa dorm .. etc, ma rog ... deci plec spre Buzau ... si cum benzina a cam fost scumpita ... trafic la greu prin oras .. stand eu la semafoar zic hai sa folosesc obiectul de inventar dat de asupritorul de angajator ca sa nu mai scape si-un robotnick de rand cum sunt eu de sarcini mai naspa sub pretext ca "nu am citit email-ul" ... adica BlackBerry ... deschid forumul sa-mi mai treaca din alean, acolo .. una bucata PM de la Adielec care ma iontreaba daca plec la Buzau si daca pot sa-l iau si pe el .... omul ma si sunase dar bineinteles ca eu am uitat dimineata mobilul personal acasa ... asa ca ... il sun ... il astept sa vina cu metroul, vine si da-i bice.
Il las pe Afi unde avea el treaba apoiu ma duc la "han" .... acolo toata lumea vesela voioasa .... se bucurau aia mai mult decat mine

... 2 fete imi fac apropouri .... ce-or scrie astia frate in acte .. ca sambata noaptea nu ne-am simtit deloc importanti ... verific in portofel daca sunt toate actele .. erau ... bani ioc ... nici macar monezi .... nu comentez deloc acest aspect ... mai scot 20 de lei si-i las ptr baiatul care a gasit portofelu (asta nu era de fata) mai multumesc inca o data cu plecaciune, tuc pe obrazi si pe fetelew alea mai vesele ... ma duc la masina ma uit in oglinda sa vad cum dreaqu arat azi de am atatea succesuri ... nu vad nimic deosebit ... dar asta e ... plec il pescuiesc pe adi, facem un ocol prin targ si cumparam covrigi de Buzau si apoi cap compas spre capitala ...
Pe drum mai povestim de una alta ... ma mai sacaie incompetentii de la job cu telefoane ... asta e ... ajungem in Bucuresti .. stabilesc cu adio sa-l las la Unirii .... bineinteles ca uit o tai pe la udriste ... asa ca-l las la metroul de la Timpuri Noi (sa prinda loc pe scaun nu de alta

)
Ajung acasa ... iau cheile de la ARO .... si ma duc sa-l spal .... surprinzator baietii de la spalatorie nu pun cainii pe mine, le explic ca nu vreau sa-si piarda tim pul aiurea dand luciu la tabla ci sa curete bine pe dedesupt, la srfatul lui Dan ii si "motivez" anticipat asa ca au migalit baieti bine bine pe sub masina ... cred ca am decartat acolo cateva zeci bune de namol ... rotile plac la baieti si cu toate ca initial am refuzat oameni au dat cu "luciu" pe gume ... asa ca la acest moment Tarzmobilu e u pantofiorii lacuiti.
@Mircea
1. ti-ar veselea de ras sa-ti fie, hai recunoaste ca tu l-ai "corupt" pe Adi sa ma lase fara "putinta"
2. stiu ca e greu de crezut dar sa stii ca am evoluat mult ca mentalitate si mod de organizare, doar la plecare am reusit sa ne ratacim, iar aici a intervenit in primul rand faptul ca am iesit din parcare direct in centura aglometara de tiruri si poate dorinta lui Gorisor de/si desmorti armasarii, apoi tot drumul a fost oki .. am mers ordonat in coloana fara a ne4 mai pierde din vedere (masina din fata trebuie sa vada tot timpul masina din spate)
3. da .. sunt foarte fericit pe acest aspect ... nici nu vreau sa ma gandesc ce ar presupune refacerea actelor
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)