kosfunny wrote:
Cred ca va trebui sa inscriem masinile pe numele unor persoane scutite de impozit.
Stie cineva care sunt aceste categorii?
Eroii revolutiei, adica revolutionarii sau veteranii de razboi.
Dar exista o solutie mai simpla. Scoate-i banchetele din spate, te duci la RAR si faci omologarea ca si utilitara.
Treaba proasta ca iti vor trece in CI si talon ca ai doar 2 locuri.
Dar oricum nu se uita nici dracu, cate locuri ai in masina, iar de fiecare data cand te duci la ITP scoti banchetele, iar dupa aia le pui la loc si circuli linistit
kosfunny wrote:
Cred ca va trebui sa inscriem masinile pe numele unor persoane scutite de impozit.
Stie cineva care sunt aceste categorii?
Eroii revolutiei, adica revolutionarii sau veteranii de razboi.
Dar exista o solutie mai simpla. Scoate-i banchetele din spate, te duci la RAR si faci omologarea ca si utilitara.
Treaba proasta ca iti vor trece in CI si talon ca ai doar 2 locuri.
Dar oricum nu se uita nici dracu, cate locuri ai in masina, iar de fiecare data cand te duci la ITP scoti banchetele, iar dupa aia le pui la loc si circuli linistit
chestia asta e chiar atat de simpla? a facut-o pana acum cineva? sa ne spuna si noua concret ce si cum?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Aveti grija cu scosul banchetelor! O lege din UE prevede ca si geamurile laterale sa fie închise cu tabla! Plus prinderile centurilor de siguranta sa fie sudate.
Pai, mai bine le sudezi, decat sa platesti 1920 Ron pe an impozit pe motorul de Bv.
Si de exemplu la un Aro 243, daca pui tabla in locul geamurilor laterale, tot arata bine ca au fost versiuni si fara geamuri. Iar modelele vechi, oricum nu aveau centuri pe spate ... asa ca
Misi din Cluj wrote:
Pai, mai bine le sudezi, decat sa platesti 1920 Ron pe an impozit pe motorul de Bv.
Eeehhh Misi, e ieftin! Aici pentru ARO cu motor Peugeot, Euro2, platesc 349€, la ARO cu motor Câmpulung (2.660cmc), se plateste 1.047€, iar pentru ARO cu motor Brasov 1.240€.
Misi din Cluj wrote:
Eeehhh Misi, e ieftin! Aici pentru ARO cu motor Peugeot, Euro2, platesc 349€, la ARO cu motor Câmpulung (2.660cmc), se plateste 1.047€, iar pentru ARO cu motor Brasov 1.240€.
hmmm .... si cam care ar fi un salariu mediu pe acolo? asta asa ca sa vedem daca comparam mere cu pere
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Fiscu are mana lunga .... atat de lunga incat ajunge si la mostenitori .... asta daca nu doriti sa lasati totul ce are bunicul pe numele lui statului
o solutie ar fi ca masina sa fie inscrisa pe numele unei persoane cu handicap locomotor ... dar in acest caz se impune instalatie speciala pe masina ... macar la ITP
(Winston Churchill)
vezi sa nu uiti sa treci si pe la Rar sa-ti omologheze vehiculul specializat ptr transport persoane cu handicap
(Winston Churchill)
tarzy wrote:
vezi sa nu uiti sa treci si pe la Rar sa-ti omologheze vehiculul specializat ptr transport persoane cu handicap
Nu este nevoie de comanda speciala!
Are dreptul sa il posede dar nu e obligar sa-l conduva el!
Mai are un tractor si o dacie si nu plateste impozut la ele!
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
hmmm .... si cam care ar fi un salariu mediu pe acolo? asta asa ca sa vedem daca comparam mere cu pere
[/quote]
Stai Nea Tarzy putin, ca si pe aici sunt oameni prapaditi! Eu de exemplu! Nu pot sa-mi permit decât ARO. Pentru familie am un TV..... De unde bani de impozite..?
Mai baieti,daca v-ati saturat de impozite auto mari veniti la nenea sa va invete faradelegi...Ce dracului ma,chiar asa copii sunteti??? Wernwr nu are nici o sansa in Germania sa fenteze fiscul dar in RO inca 15-20 de ani tot mai va...Hai ca dau consultatii gratuite (am mai explicat eu o data dar se pare ca nu toata lumea citeste ce scrie nebunul de bolsevic )...