suntem defazati pe 5 zile
Transalpina 2007
Moderator: costy84
- alex
- Membru legendar

Re: Transalpina 2007
negativ pe 11 abia plec spre delta

happily mending an Aro 320 D127
- myke
- Membru legendar

Io-s aproape coane...dai un semn si apar...Statii nu am ca momentan nu e nici o gasca de nebuni pe aici prin zona...
Cu telefonul....la obirsie era semnal numai pe dialog acuma vreun an cind am fost dupa unu cu un picior rupt...
Cu telefonul....la obirsie era semnal numai pe dialog acuma vreun an cind am fost dupa unu cu un picior rupt...
- florin75
- Membru de elita

Pai atunci vorbim cand s-o apropia momentul!
- mihai aro
- Membru Devotat

daca ramane ceva stabilit (ca din ce am citit pana acum nu e nic stabil)scrieti si voi o data ,o ora cand va intalniti ca sa trec si io muntele 
- myke
- Membru legendar

- florin75
- Membru de elita

Gata, s-a stabilit, mare intalnire cu Aro pe Transalpinamihai aro wrote: daca ramane ceva stabilit (ca din ce am citit pana acum nu e nic stabil)scrieti si voi o data ,o ora cand va intalniti ca sa trec si io muntele![]()
-
vstef_is
- Membru legendar

Ei, nu zi... ca poate participa si 1 sau 2 bucati 244 (asta in functie de cum se dezmembreaza pe drum)... noi sa fim sanatosi 
- florin75
- Membru de elita

Ei, vezi? Asta e problema aroistilor: isi iubesc masinile, dar nu au incredere in ele nici pana la chioscul de la colt! Chiar crezi ca Transalpina e acul de cojocul Aroului? Stai linistit, generatii intregi de ciobani de munte te vor contrazice!vstef_is wrote: Ei, nu zi... ca poate participa si 1 sau 2 bucati 244 (asta in functie de cum se dezmembreaza pe drum)... noi sa fim sanatosi![]()
Eu daca nu am decat Aroul asta 10 sunt nevoit sa am incredere in el, la munte, la mare, mai nou si prin tarile vecine, la nunta, la munca, peste tot cu ARO 10! Si m-a adus intotdeauna sanatos acasa!
-
vstef_is
- Membru legendar

Hehe, normal ca am incredere in el, singura chestie care ma pune pe ganduri e un pivot prost... in rest... si apoi oricum pe ARO il repari tu nu-i bai... nici eu n-am alta, si la bal si la spital (si la propriu si la figurat), si nu m-a lasat niciodata in drum, nici cand s-au tocit total catzeii de pe placa de presiune si nici nu vroia sa mai schimbe vitezele, tot am reusit, si am ajuns acasa...
Eram si eu asa glumet un pic... tre sa ii mai pun cateva puncte de sudura pe ici pe colo, ca mai bate o tabla pe ici, una pe colo
in rest lasa-l ca merge el, l-am plimbat prin destule groape si santzuri pe aici, incat sa nu-mi fie frica sa raman pe undeva.... nu ca nu am ramas in mocirla pana la praguri, da' tot am iesit....
Eram si eu asa glumet un pic... tre sa ii mai pun cateva puncte de sudura pe ici pe colo, ca mai bate o tabla pe ici, una pe colo
- myke
- Membru legendar

Fost...vazut...intors....Jurat ca nu ma mai intorc pe acolo poate pina la rinca si dupaia inapoi tot pe la voineasa
Peisajul e superb pina treci muntele si ajungi la rinca acolo o gramada de casoaie, caldura de te ia mam draq si cam atita..
Noroc ca eram cu maieul meu "de scandal" ca altfel luam foc draq...si in plus de asta plin de lume...
Peisajul e superb pina treci muntele si ajungi la rinca acolo o gramada de casoaie, caldura de te ia mam draq si cam atita..
Noroc ca eram cu maieul meu "de scandal" ca altfel luam foc draq...si in plus de asta plin de lume...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- myke
- Membru legendar

2
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- myke
- Membru legendar

3
- myke
- Membru legendar

4
- myke
- Membru legendar

5
- Suparici
- Membru Devotat

super myke, nu stai locului o clipa