Transalpina 2007

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
alex
Membru legendar
Membru legendar

Re: Transalpina 2007

Post by alex »

negativ pe 11 abia plec spre delta
suntem defazati pe 5 zile
:-[
happily mending an Aro 320 D127

myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Io-s aproape coane...dai un semn si apar...Statii nu am ca momentan nu e nici o gasca de nebuni pe aici prin zona...
Cu telefonul....la obirsie era semnal numai pe dialog acuma vreun an cind am fost dupa unu cu un picior rupt...
Image
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Pai atunci vorbim cand s-o apropia momentul!
mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai aro »

daca ramane ceva stabilit (ca din ce am citit pana acum nu e nic stabil)scrieti si voi o data ,o ora cand va intalniti ca sa trec si io muntele  :-"

myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

io plec acuma vineri si ma intorc pe cheile sohodolului
Vine careva?
Image
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

mihai aro wrote: daca ramane ceva stabilit (ca din ce am citit pana acum nu e nic stabil)scrieti si voi o data ,o ora cand va intalniti ca sa trec si io muntele  :-"
Gata, s-a stabilit, mare intalnire cu Aro pe Transalpina  :P, undeva in perioada 9-12 august. Participa un numar record de una bucata Aro 10.4  b-(. Daca doriti sa contactati proprietarul sunati la 0723454195, insistati, voi fi in zone fara semnal in acea perioada!  :)>- Mai mult ca sigur voi aborda traseul dinspre Sebes-Sugag.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Ei, nu zi... ca poate participa si 1 sau 2 bucati 244 (asta in functie de cum se dezmembreaza pe drum)... noi sa fim sanatosi :D
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

vstef_is wrote: Ei, nu zi... ca poate participa si 1 sau 2 bucati 244 (asta in functie de cum se dezmembreaza pe drum)... noi sa fim sanatosi :D
Ei, vezi? Asta e problema aroistilor: isi iubesc masinile, dar nu au incredere in ele nici pana la chioscul de la colt! Chiar crezi ca Transalpina e acul de cojocul Aroului? Stai linistit, generatii intregi de ciobani de munte te vor contrazice!
Eu daca nu am decat Aroul asta 10 sunt nevoit sa am incredere in el, la munte, la mare, mai nou si prin tarile vecine, la nunta, la munca, peste tot cu ARO 10! Si m-a adus intotdeauna sanatos acasa!
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Hehe, normal ca am incredere in el, singura chestie care ma pune pe ganduri e un pivot prost... in rest... si apoi oricum pe ARO il repari tu nu-i bai... nici eu n-am alta, si la bal si la spital (si la propriu si la figurat), si nu m-a lasat niciodata in drum, nici cand s-au tocit total catzeii de pe placa de presiune si nici nu vroia sa mai schimbe vitezele, tot am reusit, si am ajuns acasa...

Eram si eu asa glumet un pic... tre sa ii mai pun cateva puncte de sudura pe ici pe colo, ca mai bate o tabla pe ici, una pe colo :P in rest lasa-l ca merge el, l-am plimbat prin destule groape si santzuri pe aici, incat sa nu-mi fie frica sa raman pe undeva.... nu ca nu am ramas in mocirla pana la praguri, da' tot am iesit....
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Fost...vazut...intors....Jurat ca nu ma mai intorc pe acolo poate pina la rinca si dupaia inapoi tot pe la voineasa
Peisajul e superb pina treci muntele si ajungi la rinca acolo o gramada de casoaie, caldura de te ia mam draq si cam atita..
Noroc ca eram cu maieul meu "de scandal" ca altfel luam foc draq...si in plus de asta plin de lume...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

2
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

3
Image
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

4
Image
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

5
Image
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

super myke, nu stai locului o clipa  ;D

Post Reply