Intalnire aro-isti din toata tara

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Locked
alcool online
Membru
Membru

Re: Intalnire aro-isti din toata tara

Post by alcool online »

vstef_is wrote: exprimarea "cotetz". Ea NU este peiorativa
intradevar expresia e preluata de la ama, eu le ziceam cazane la tot ce misca pe patru roti deci nu o luati ca pe o jignire adusa aroaielor  :-j
SERGHEI wrote: [ Comparatia ARO-cotet este rautacioasa si fara nici un fundament.
naveţi di loc, pi forumu ista, sensu umorului bre uamini buni
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

alcool online wrote:
vstef_is wrote: exprimarea "cotetz". Ea NU este peiorativa
intradevar expresia e preluata de la ama, eu le ziceam cazane la tot ce misca pe patru roti deci nu o luati ca pe o jignire adusa aroaielor  :-j
SERGHEI wrote: [ Comparatia ARO-cotet este rautacioasa si fara nici un fundament.
naveţi di loc, pi forumu ista, sensu umorului bre uamini buni
ti rugam srasnic sa nu generalizezi
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

Coriiiect !!!!!  subscriu si semnez  aici prezent ...de fatza...        EU  carele sunt pe persoana fizica iara nu juridica !!!!
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Ce se inghesuie lumea la intalnire , ceva de speriat!

sarpe
Membru
Membru

Post by sarpe »

ai ma baieti, ori facem intalnirea aia ori ne certam care are "cotete" si care nu. Eu unul imi iubesc masina chiar daca uni se uita mai urat la mine cand ii afum la semafor in bucuresti cu al meu motor de brasov dar asta e fiecare cu masina care vrea si care si-o permite parerea mea daca am gresit cu ceva nu da-ti tare. ;D :P
-aro 244, andoria euro 3, 101 CP, 230 Nm, TD, gri metalizat dar e mat, tamburi vopsiti in albastru peste
-fiat 1300, motor 1.3, 72 CP, an 1965, crem, etrieri vopsiti in alb turbat
-fulgerika...in curs de modificare
in masina de curse (lastun 500)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ma ,daca numele ARO a devenit ,,regionalism" cotet, asta este ma supun ,,regionalismelor" .Si eu imi alint masinile cu : fa,zdreanta,curva,cazanel (cu gandul la alambic),da cotet,vai de mine.Cazan merge,suna mai a alcool. ;D  De data asta facem o exceptie avand in vedere ca este ,,regionalism" recunoscut in DEX.Nu se cearta nimeni.Poate am fost eu putin(mai mult) exagerat.Ma pun si eu pe lista pt ceva la inceputul lui iulie (12-13-etc....)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

alcool online wrote:
sarpepem wrote: hai oamenii buni mai cu viata,sa facem marea adunare a arourilor ;D
usor de zis pentru tine, ai una din cele mai bune masini de pe forum, cred ca daca o sa vina toate coteţele membrilor de pe forum o sa ai cosmaruri mult timp
intr-adevar,cotetz,tomberon,cazan,sau alte alinturi,sunt destul de cunoscute si acceptate in lumea auto,insa, in contextul de mai sus,si avand in vedere si antecedentele d-lui alcool...cred ca serghei a inteles bine. la fel am inteles si eu!
cat despre marea adunare...cred ca va fi destul de mica...parerea mea. fiecare are alta treaba,si putini sunt in stare sa-si lase sau amane alte treburi tocmai pentru o intalnire ARO.
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Bai baieti,daca nu reusim ceva pe la Satic eu va invit la mine acasa: avem umbra,apa rece (pt racit beuturile) gheata,terenuri cu balarii cat un Aro de inalte pt alergat ,mlastina daca vreti, poate facem si o plimbare cu o salupa sau o barca cu motor pe Snagov.Cu putin noroc(adica cu nevasta cu pusca la spatele meu ) termin si eu piscina in 2 saptamani asa ca vom avea si etalari de muschi si burti la soare.Cat despre cazare avand in vedere ca sta si cumnata la mine nu mai am camere disponibile dar pun la bataie baile  si doua rulote,bucatarie etc....Nu este o resedinta de fitza,nu este inca amenajata cum as fi vrut eu din lipsa de timp dar pt o intrunire gen Atelier cu gratare ,bautura ,plaja ,tavalit masini si barfa ...eu zic ..ca merge.Sincer si eu imi doresc sa ies la un munte si Satic imi pare cea mai comoda locatie pt totii membri (unde mai pui ca am ocazia sa f-- in bot ceva mecanici din CL).Dar daca nu se poate cei care sunt dispusi sa faca ceva km sunt bine veniti langa Snagov.
mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai aro »

nu vreau sa fiu nici rautacios si nici sa fiu inteles gresit cu atat mai putin vreau sa incep discutii,in legatura cu intalnirea eu nu cred ca va fi vreuna pentru ca asa sa intamplat si anul trecut atunci cand doar Florin a facut o tura cu Stefan si cu mine
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Mihai, cred ca situatia s-a mai schimbat fata de anul trecut, au venit cativa baieti noi, dornici de aventura, si s-ar putea sa iasa totusi ceva!
Regret doar ca deocamdata nu mi-am permis sa-mi cumpar si eu ceva 4x4!
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Florin, cred ca ai dreptate... uita-te doar la Ama si vezi ce zel de iesiri are... si mai sunt si altii prin toata tara... acuma ce-o sa fie...  :-?? nu se stie...

Locked