BRANESTIU 2008

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

BRANESTIU 2008

Post by pantelimon »

PAI SA VEDEM BAIETI CE-O MAI FI ANUL ASTA DACA NU CUMVA NE VOM TREZI PACOLO CU UN DATAI SEMNUL ACCESUL INTERZIS CA DE ARATURA NU NE-AM SPERIAT IN 2007 DAR DACA SCRIE MAREEEEE RESTRICTED AREAAA AAA CE FACEM IN CAZUL ASTA ?  b-(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Re: BRANESTIU 2008

Post by Schumy »

Doamne de cand asteptam topicul asta.......pacat ca matale privesti realist si e prea posibila si varianta asta.......eu sugerez in caz ca nu se mai poate la branesti s-o facem la afumati .....pacat ca nu prea sunt dealuri dar putem sa ne dam prin padure fara probleme zic eu.Si daca nu si nu .....facem intrunirea in fatza la guvern ca si asa Stefan ne-a taiat din elanul cu protestul.....macar sa le aratam ca marca exista inca si ca posesorii lor se simt bine  si sunt happy.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Maaaa ...nu ma  faceti sa dau acatiste sa puna aia ,,interzis" la Branesti....  ca uite asa va aduc mai aproape de mine....adica la mine acasa: gasim de toate + mlastina,lac,aratura.....betoane in loc de stanci..iepuri,fazani,ciori..ce mai ..de toate pt toti + un Ifron sau un tractor ca sa scoata ,,vitejii "din noroaie... ;D
George
Administrator
Administrator

Post by George »

paidar... tre sa continuam cumva traditia. fie branesti,fie altceva,gasim noi...
ARO CLUB ROMANIA

pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

nea sergheyu stiu eu ca te-ai facut cam comod si vrei sa aduci muntele la mahomed dar hai totusi sa vedem unde si cum?
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

pantelimon wrote: nea sergheyu stiu eu ca te-ai facut cam comod si vrei sa aduci muntele la mahomed dar hai totusi sa vedem unde si cum?
Incercam si eu ..bre... Stai sa vina caldura...Trebuie sa intelegeti ca si pentru mine este greu  sa bat 140 km pana la Branesti,cand am acasa de lucru pana peste cap ,iar lucrul asta nu-l pot face decat sambata-duminica....
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

domle admiram acu ani in urma cu mare placere ARO-urile matale cocotate pa trotuar acolo decate ori treceam prin intersectia aia,sincer aratau tare bine acolo in fata pravaliilor alora.acu nuprea mai ies din hruba mea daici si nustiu ce sta pe trotuarul ala acolo  ,oricum DOUA ARO 10 ROSII SANT SIGUR CA NU MAI SANT  :'(
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Te-am suparat cu ceva Nea Pantelimoane,ai ceva cu mine.. ;D ;D ;D Cred ca toata viata imi vei da peste bot cu prostia mea...Spune-o frate in gura mare  ...PROST MAI MARE CA SERGHEI NU EXISTA PE PAMANT....Si sa mor eu ca ai dreptate,cum ma prinzi cum invarti cutitul in rana....sunt prost ,ce mai.....Am vandut eu frumusete de masini,imi plange sufletul dupa ele,mai ales dupa ultima plang de fiecare data cand imi aduc aminte.Nici acum nu inteleg ce a fost in mintea mea,dar greseala a fost facuta .Noii proprietari  sa se bucure de ele si sa aiba grija sa ramana frumoase.Eu care aveam o masina ,,deosebita""am ajuns cu una ,,comuna",  dar nu bag eu dracii in ea  sa moara dusmanii??? Lasa ca va arata si asta frumos....(DAR NU CA 10-LEEEEEEEEEEEE ROSU  :( :(  )...Hai mai bine sa asteptam primavara si cine stie ,poate punem de un Branesti.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

DACA AVEAI UN BAIAT SIGUR NU-L MAI VINDEAI  :-j  :-j  :-j DA POATE FACI NU? CA ARO DALA 10 SI ROSU, SI CU JANTE BELEA,ORICUM NU CRED CA MAI PUPI TU   :>- SI DE LASA PA ALTI MAI TINERI, ACU A TRECUT VREMEA MASINII ROSIE CA FOCU CEL MAI MINUNAT LUCRU AR FI CA NOI STAPANI SA LE INGRIJEASCA CUM LE-A INGRIJIT FOSTU PROPETAR.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

pantelimon wrote: DACA AVEAI UN BAIAT SIGUR NU-L MAI VINDEAI  :-j  :-j  :-j DA POATE FACI NU? CA ARO DALA 10 SI ROSU, SI CU JANTE BELEA,ORICUM NU CRED CA MAI PUPI TU  :>- SI DE LASA PA ALTI MAI TINERI, ACU A TRECUT VREMEA MASINII ROSIE CA FOCU CEL MAI MINUNAT LUCRU AR FI CA NOI STAPANI SA LE INGRIJEASCA CUM LE-A INGRIJIT FOSTU PROPETAR.
Am bre si baiat ,am..da ....generatia asta are muci multi...Asa este ..sa aiba grija de ele ca eu trec pe chestii mai vechi  ,macar de-o varsta cu mine... ;)..Lasa ca la prima ciungarie pe anul asta (ca acu-s sarac lipit) imi i-au un Touareg si un M.... ;D...asa ca sa-mi treaca supararea...
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

La branesti e foarte misto.....multa mocirla si noroi si  santurile de anul trecut in buza padurii are 1 m adancime asa dar cu parere de rau nenea George nu cred ca se mai poate intra in padure.....in rest totul e neschimbat.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Pardon n-am fost atent la ortografie......santurile au 1 metru .........
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

1
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

2
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

hmmm .... M-ul are in dotare casma si tarnacop ..... un pic de vointa .... ceva bataturi in palma si se face drum

ce naiba .... am facut armata la geniu ... un obstacol ca ala se "rezolva" in cca 1/2 h
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Post Reply