Revin din nou cu o situație întâmpinată de data asta la sistemul de frânare.
Am montat pe Aro-ul meu din 88 cilindrii Autospeed noi Achiziționați insa îmi curg toți la cele 4 roti ale mașinii.
Acum, am tot căutat soluții și păreri și pana in prezent am primit niște sfaturi insa nu sunt foarte sigur pe ele de aceea deschid un topic aici in speranța ca cineva a mai avut problema asta și a rezolvat-o.
Din discuții, am primit sfatul ca sa montez un anumit tip de Garnituri de presiune, niște garnituri din Spania.
Având și cilindrii vechi, tot autospeed am decis sa experimentez pe ei prima data și când am scos pistonul din carcasa cilindrului am constatat ca garniturile noi sunt mai mici ca dimensiune la interior decât cele originale.
Cu toate astea, am reușit sa le pun pe piston și apoi intra destul de ușor in carcasa la loc.
Acum aștept sa primesc si garniturile originale cele ce se potrivesc la dimensiune cu cele vechi si apoi intru din nou cu mașina in servici si am sa încep experimentul Alba-neagra.
Insa ar fi bine dacă asi auzi niște păreri aici.
De exemplu, dacă si cu garniturile “noi” ce sunt pe drum acum din Romani o sa curgă , sa încerc totuși cu garniturile Spaniole?
Am sa atașez poze unde puteți vedea diferența dintre garniturile noi ai cele ce erau deja in cilindrii vechi.
Cilindrii ce sunt montati pe Aro sunt identici cu cei ce AU fost montati pe mașina înainte.
Atașez poze și cu cilindrii de la o roata ce sunt montati pe Aro.
O alta întrebare ar fi referitoare la inelele din capătul pistonului.
Când am scos pistonul inelul este despărțit la capete insa unii zic ca acel inel trebuie sa aibă capetele apropiate.
Am sa agaud doua poze unde puteți vedea inelul cu despărțitură si apoi când am apropiat capetele.