cu arma in trafic
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

cu arma in trafic
cu arma in trafic
http://www.protv.ro/filme/unii-soferi-f ... 7492#47492
oricum .... fata de frati nostri de peste Prut astia sunt mici copii ....
anul trecut la Chisinau ... mai toata lumea avea o arma (adevarata cu glont cu pisatoare) in portbagaj
cel mai "doxati" tineau AK-ul in loc de cotiera intre scaunele fata
http://www.protv.ro/filme/unii-soferi-f ... 7492#47492
oricum .... fata de frati nostri de peste Prut astia sunt mici copii ....
anul trecut la Chisinau ... mai toata lumea avea o arma (adevarata cu glont cu pisatoare) in portbagaj
cel mai "doxati" tineau AK-ul in loc de cotiera intre scaunele fata
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

Re: cu arma in trafic
Pai Pokemonul a iesit cu arma la vedere pt ca nu stia daca are loc de intors...Ala cu dubitza bleg: Domne cand m-a amenintat cu arma m-am speriat si mi-a alunecat piciorul de pe ambreiaj...
E...tanar fara experienta,trebuia sa stea in masina si sa-l enerveze ca sa-l faca sa vina la geam...si pe urma in functie de imaginatie (stii ce frumos cresteaza carnea rama de la geam???).Daca te dai si tu jos din masina ,deja se numeste agresiune si din partea ta.Daca stai cuminte si-l astepti se numeste ,,legitima aparare"...
..si-i poti sparge fata legal (da sa-i dai sa cada daca este malac..ca de nu ..ai belit-o
).
- ydaniel
- Membru legendar

cea mai buna masina in situatia aia e un aro blindat 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
- alex
- Membru legendar

la mine s-a dat jos unul dintr-un maybach, dupa ce mi-a pus ceva frane in fata ca sa imi arate ca ma omoara.....da stiam poezia de la altul..... 
cel mult puteam cand s-a dat jos si venea spre mine sa ii sterg masina si sa il las fara usa (eu am "demarat nervos")...da nu am stiut unde se incadreaza la politie luatul usii idiotului care se da jos sa te omoare dupa ce iti pune frana in fata....daca ar intra la legitima aparare ar fi cool...
Motivul a fost ca mi-am respectat banda si nu am asteptat sa treaca el mai intai...dupa ce se blocase intr-o masina parcata pe banda lui....ha.... sa astepte
cel mult puteam cand s-a dat jos si venea spre mine sa ii sterg masina si sa il las fara usa (eu am "demarat nervos")...da nu am stiut unde se incadreaza la politie luatul usii idiotului care se da jos sa te omoare dupa ce iti pune frana in fata....daca ar intra la legitima aparare ar fi cool...
Motivul a fost ca mi-am respectat banda si nu am asteptat sa treaca el mai intai...dupa ce se blocase intr-o masina parcata pe banda lui....ha.... sa astepte
happily mending an Aro 320 D127
-
vstef_is
- Membru legendar

Patit si eu de multe ori... NICIODATA cu ARO n-am "cedat" banda... n-are decat sa stea sa astepte. si daca nu asteapta e problema lui.... ce-i drept nu s-a bagat nici unul pana acum...alex wrote: .dupa ce se blocase intr-o masina parcata pe banda lui....ha.... sa astepte![]()
- tarzy
- Membru legendar

la chestii de genul asta ... incadrarea "legala" ar trebui sa fie ultim7ul lucru la care sa va ganditi ... pericolul este sa va treziti intoxicati cu plumb sau .... tavaliti vre-o 50 m liniari pe asfalt.
daca nu va simtiti bazati sa fiti voi aia de tavalesc ... cel mai bine e sa nu cobori din masina, eu in 10 ani de cand am permis am coborat din masina de 2 ori pana acum ... de fiecare data mai intai am deschis portbatgajul si am scos coarba (nu am altceva mai contondent in dotare) ... din fericire de fiecare data "inamicul" a ales calea retragerii ... daca nu o facea eram ferm hotarat sa nu ma opresc pana nu-i fac fata si masina zob, sper ca in viitor sa nu mai fie cazul de asa ceva
oricum ... stiu ca e greu de crezut .... dar se pare ca atat timp cat apelezi la 112 . politia isai va face treaba
un exemplu relativ recent - http://www.reno.ro/index.php?s=b74af1f1 ... try1290930
daca nu va simtiti bazati sa fiti voi aia de tavalesc ... cel mai bine e sa nu cobori din masina, eu in 10 ani de cand am permis am coborat din masina de 2 ori pana acum ... de fiecare data mai intai am deschis portbatgajul si am scos coarba (nu am altceva mai contondent in dotare) ... din fericire de fiecare data "inamicul" a ales calea retragerii ... daca nu o facea eram ferm hotarat sa nu ma opresc pana nu-i fac fata si masina zob, sper ca in viitor sa nu mai fie cazul de asa ceva
oricum ... stiu ca e greu de crezut .... dar se pare ca atat timp cat apelezi la 112 . politia isai va face treaba
un exemplu relativ recent - http://www.reno.ro/index.php?s=b74af1f1 ... try1290930
Last edited by tarzy on 14 Mar 2008, 08:11, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

pai si cine era ala? ca in RO n-au maybach decat: tiriac,becali,ala de la elvila,si fratii "pic" de la pitesti,cu echipa de fotbal. deci sunt 5 masini in toata tara...alex wrote: la mine s-a dat jos unul dintr-un maybach, ...
ARO CLUB ROMANIA
- Elijah
- Membru Devotat

sa fi fost tiri? dar n-a apucat sa razbata prin trafic ca si-a incurcat mustatile in portiera?? 
-
SERGHEI
- Banat

Normal ,cand ai nevoie de cantar cu 3 digiti este usor sa faci impresie...tarzy wrote: la chestii de genul asta ... incadrarea "legala" ar trebui sa fie ultim7ul lucru la care sa va ganditi ... pericolul este sa va treziti intoxicati cu plumb sau .... tavaliti vre-o 50 m liniari pe asfalt.
Nu am avut ,,evenimente"in trafic ,poate si datorita metodei mele:stau cuminte,las geamul jos ,si cand ajunge ,,suparat "in dreptul meu ii arat ,,ceva" (una mica si rece si una mare si taioasa)si-l intreb ,,Probleme?!! Alege." Nici unul nu a facut prostia sa continue sau sa imi loveasca masina,iar injuraturile ma lasa rece.Estre mult mai cuminte sa eviti decat sa bage un handicapat cutitul in tine.....vine si randul lui....
Smecheri in trafic suntem toti,conteaza mult cum ajungem acasa.Ex;parca vineri,mergeam dinspre Piata Izvor spre Liceul Misu Babanu.Pe sensul opus banda ocupata si linia de tramvai la fel.Unul cu un ML-u negru iese nervos din coloana si intra pe contra-sens pe linia de tramvai depasind totul vesel.Ma intrebam daca sa joc,,gaina"cu el sau sa-i fac loc (sotia fiind in masina).Nu a mai fost nevoie ,la 30 m de mine printre masini tasneste un batran in traversare si asta il agata si da cu el intr-o masina stationata pe dreapta.Rezultatul: sange ,bla bla....sotia suna instant la 112 (respect pt operativitate) ..ala opreste dupa colt spre foisor (nici nu a realizat initial ce a facut)...politie ,bla bla ...la stiri aflu ca omul traieste.Vinovatul,imbracat bine cazual,fata de om normal (nu cioara sau ,,cap de ceafa") evident plin de bani sigur iese basma curata chiar daca a depasit coloana la stop pe contrasens . (batranul a traversat prin loc nepermis). Dumnezeu nu doarme.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Eu unul nu m-am dat jos din masina niciodata, pana acum, nu a venit, inca, nimeni la mine la geam, iar daca ma injura careva ii zambesc gratios si ii spun "multumesc asemenea!".
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- Elijah
- Membru Devotat

Domnilor, apoi cred ca noi de pe la Cluj, ori suntem mototoli ori mici copii. Io am permisu' de 18 ani (ii major acu) da sincer, aici nu prea avem probleme d'astea.
-
SERGHEI
- Banat

Nu sunteti mototoli,pur si simplu nu aveti ,,trafic"...acum ca sa nu fiu rau pot spune ca Clujul este cat un ,,mic sector" din Bucuresti + ca toti smecherii din tara au venit in Bucale...asa ca : ,,concentratia de smecherie si prostie pe mp este net superioara in Capitala (cu mici exceptii ...mai sunt zone in tara unde prostia este la moda)"Elijah wrote: Domnilor, apoi cred ca noi de pe la Cluj, ori suntem mototoli ori mici copii. Io am permisu' de 18 ani (ii major acu) da sincer, aici nu prea avem probleme d'astea.
PS-in Cluj tot semafoare din alea ,,zgarcite" (cat o cutie de conserve) si total nesincronozate ( intr-o intersectie) ca in Sibiu aveti????
- Elijah
- Membru Devotat

Trafic e, bara la bara de multe ori. Intradevar nu sunt bulevarde asa lungi sa-i dai talpa.
Semafoarele's chiar bengoase cu numaratoare inversa; te uiti cat mai ai si te-apuci de administrativ-gospodaresti: sters oglinzi, facut curat, aprins tigara lejer, pupat gagica
Boala n-avem pe numere, ca suntem destul de toleranti, apoi cu numere de leasing sunt o gramada de B.
Adevaru-i ca sunt si pe la noi tipi cu cefe groase, rasi in cap si cu gagici de parca le-ar fi proprii copii care mai tureaza jeep-u, dar nu se iau la hartza.
Poate nu-i vad io??
Semafoarele's chiar bengoase cu numaratoare inversa; te uiti cat mai ai si te-apuci de administrativ-gospodaresti: sters oglinzi, facut curat, aprins tigara lejer, pupat gagica
Boala n-avem pe numere, ca suntem destul de toleranti, apoi cu numere de leasing sunt o gramada de B.
Adevaru-i ca sunt si pe la noi tipi cu cefe groase, rasi in cap si cu gagici de parca le-ar fi proprii copii care mai tureaza jeep-u, dar nu se iau la hartza.
Poate nu-i vad io??