Filtru de ulei L25
- silvester
- Membru

Filtru de ulei L25
Am o problema tare stranie. Am incercat sa montez filtrul de ulei la L25-ul de pe TV si... nu incape. Loveste in sasiu. Am incercat sa mai insurubez stutuletul ala filetat in bloc, n-a mai mers. Daca ar fi mai scurt cu vreo 5...10 mm cred ca ar merge. Ce-i drept, nu am nici cutia de viteze montata. S-o mai lasa motorul daca-i pun cutia astfel incat sa intre filtrul? O exista vreun filtru ceva mai scurt?
-
vstef_is
- Membru legendar

Re: Filtru de ulei L25
La brasov cel putin sunt mai multe tipuri de filtre, care mai mare, care mai mic... (ca si lungime) doar ca nu exista problema "sa loveasca"... in plus, nu stiu ce vibratii are L25/TV in "ordine de mers" si daca ar atinge atunci... chit ca faci rost de cativa mm...
- silvester
- Membru

Daca as reusi sa-l introbag nu cred ca ar mai lovi, se infileteaza destul de mult. Mie aia 5...10mm imi trebuie ca sa-l potrivesc pe filet. Dupa aia mai intra cel putin 30mm.
-
vstef_is
- Membru legendar

Ranga? Tras de motor, potrivit, intro bagat si gata atunci...
- silvester
- Membru

Pana la urma as apela si la ranga, cric, baros si alte solutii subtile. Dar ce ma fac la primul schimb de ulei? Oricum, mai vad dupa ce montez cutia de viteze, poate se mai schimba pozitia cumva.