CAROSERIE
primul pas ar fi in cazul meu alta caroserie -pregatita caroseria dezechipata curatata de mici puncte de rugina eventual precizate puncte slabe ale caroseriei care trebuie intarite ?
ce se aplica la caroserie interior dupa curatare .....grund????
SASIU
sasiu curatare -scule folosite? straturi ce se aplica ulterior??
MECANICA
ordinea de montaj a pieselor pe sasiu dupa ce este pregatit,avand in vedere ca se schimba tot arcuri ,telescoape suruburi prindere caroserie, bucse fata spate ,ferodouri ,pistonase , racorduri frana ,instalatie electrica refacuta ,rectificat tamburi frana ,
MODIFICARI
-ce fel de modificari trebuie aduse caroserie ,sasiu ,motor pt:
servo directie ....diferential spate blocabil si fata de tdx ....radiator ulei racire ...racire suplimentara electrica
prindere troliu pe suportii de bara sau direct pe sasiu ,cu suruburi sau sudura?
mentionez ca am motor de brasov si ,,suv,, este echipat standard si urmeaza sa primeasca o caroserie de 243 astept sugestii si reclamatii
motorul ramane acelasi (trebuie si el facut) si trebuie sa arate a tot teren (cu confort minim)nu a pimp -mobile
intru-un cuvant hai sa facem un aro impreuna doar ca pun eu bani si munca dar cu ajutorul vostru .............astept raspunsuri