Mecanic de M in Sibiu?
- Cotizo
- Membru Devotat

Mecanic de M in Sibiu?
Stiti de cineva specializat sau priceput la M-uri in Sibiu?
Asta-i tara lui Dracula/ In care ne bagam noi... banii...
-
bogdan.sb
- Membru

Re: Mecanic de M in Sibiu?
Salut,
daca mai e de actualitate intrebarea, stiu 2 ateliere in Sibiu unde exista o sansa sa gasesti pe cineva care sa te ajute:
1. La intersectia strazilor Campului cu Magheranului este un atelier unde lucreaza un batranel care s-ar putea sa stie cate ceva.
2. Pe DN, in sensul Vestem, dupa ce treci de Real, Baumax...., este un pasaj pe sub sosea care te duce la Ion Art Glass. Imediat langa, este un service auto unde mi-am mai reparat eu Aro.
daca mai e de actualitate intrebarea, stiu 2 ateliere in Sibiu unde exista o sansa sa gasesti pe cineva care sa te ajute:
1. La intersectia strazilor Campului cu Magheranului este un atelier unde lucreaza un batranel care s-ar putea sa stie cate ceva.
2. Pe DN, in sensul Vestem, dupa ce treci de Real, Baumax...., este un pasaj pe sub sosea care te duce la Ion Art Glass. Imediat langa, este un service auto unde mi-am mai reparat eu Aro.
- Cotizo
- Membru Devotat

Le stiu pe amandoua. La Nistorescu - cel de langa Ion Art Glass - am si fost sa stau de vorba cu el. Te tine mult daca te duci la el?
Asta-i tara lui Dracula/ In care ne bagam noi... banii...
-
bogdan.sb
- Membru

Eu azi am venit de la el. Am vre-o 2 pivoti de schimbat, de gresat tot ce se poate, o usa de sudat, schimbat uilei in grup fata si zice ca maine e gata. E drept ca nici nu prea avea masini in lucru......