Wartburg - un viitor concurent pentru Dacia?

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Wartburg - un viitor concurent pentru Dacia?

Post by Werner »

Concernul GM crede ca poate salva marca Opel, mai exact, fabrica din Eisenach, prin revitalizarea marcii Wartburg. Este vorba de un model bazat tehnic pe brazilianul Chevrolet Corsa, care sa fie în segmentul de pret de 7.000€. http://www.autobild.de/artikel/opel-geh ... 99517.html
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Re: Wartburg - un viitor concurent pentru Dacia?

Post by dragospetres »

-mi-ar placea ca vechile firme germane,inclusiv cele ex-DDR,sa renasca de sine-statatoare.,mai ales ca acum statele trebuie sa ajute financiar industria auto.Absolut de loc nu-mi place stuatia actuala cand dacia este de fapt renault si wartburg ar fi opel s.a m.d
cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Asa ceva nu o sa mai fie, poate doar denumirea de marca care de fapt exista.. Opel de fapt e GM, Daewoo e Chevrolet, WV este Porche si exemplele pot continua..

PS. Englezii cred ca stau cel mai "bine" la capitolul asta, au toata industria auto preluata de straini.. si era industrie auto cu traditie. Si asta tine tot de globalizare. ;D
adielec
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by adielec »

Pai daca au lucrat deja la proiect si nu doar "se gandesc", "cred", "e posibil" atunci au o sansa.

Daca de abia acum se apuca, slabe sperante. A si daca va fi doar o Corsa cu portbagaj iarasi putine sanse de reusita.

Loganul e o perceput ca o masina de sine statatoare, o Dacie nu un Clio umflat (cam asta e oricum mecanic vorbind).
Oricum le au francezo-romanii la chestii din astea.
Sandero e un Logan in proportie de 80% dar in afara de cunoscatorii oamenii normali le vad chestii distincte.

@Dragos este practic imposibil sa se intample ce zici tu. Mie nu mi-as displacea chiar deloc un Aro care sa fie de fapt Mercedes ;))
Pasiunea pentru Aro ne uneste pe toti. Asa trebuie sa fie pentru ca altfel nu avem nici o sansa.

dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Post by dragospetres »

-o firma cat de cat serioasa, nu accepta o dedublare.Iar ARO restructurat si sprijinit in mod inteligent, ar fi putut sa fie independent.Brazilienii,care au avut multe marci proprii de 4x4 ,intotdeauna califica:"jipe 100%
nacional":
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Încet, încet! VW nu este Porsche si nici nu o sa devina vreodata! Dupa ultimele stiri, VW si Porsche fuzioneaza, nu mai poate fi vorba de o preluare VW de catre Porsche. Amândoua firmele lucreaza împreuna de la începutul existentei lor, dar exista o linie stricta care le desparte.

Despre noul Wartburg, parerea mea personala, este o stire aruncata în vânt, ca sa-i mai creasca Opelistilor valoarea la bursa. Pe timpuri de criza, întotdeauna se arunca cu vorbe mari în public si pe urma...., nimic! Îmi mai amintesc acuma vreo 2 ani, un producator de jucarii, Herpa, a vrut sa fabrice un Trabant, gen Beetle, Mini, PT Cruiser. Astazi nu se mai aude nimic de ei.

Post Reply