cand imi era lumea mai draga...

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

cand imi era lumea mai draga...

Post by hume89 »

Am vrut sa plec...bateria moarta am mai dat 2 chei nimic....scot bateria sa o pun la redresor. Mai am o baterie mai mica am vrut sa vad daca e ceva de capu ei! cand sa pun bornele pe ea, la + s-a rupt papucu de la cablu care se prinde pe borna (am impresia ca e de la alternator)! Am impresia ca de la oxidare ca era acolo urme calumea si cred ca de aia nu incarca ca era contact imperfect! ce e de facut? papuc nou, dezizolare, prins papucu pe cablu nu? am in masina telefon, bani acte nu pot sa intru ca am inchidere si curent canci! :-\ :-\ :-\ :-\

Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Re: cand imi era lumea mai draga...

Post by Soryn »

capota nu ai cum o deschide?.. daca ai deschiso.. imprumuta o baterie...
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

capota nu am inchis-o pot sa o ridic! pai bateria mea e incarcata acu ca am pus-o de ieri la redresor!numa ca s-a rupt firu gros de la + de pe papuc de la oxidare! vine la alternator ala nu?
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

nu nu se duce la alternator,...se duce intai intr-un panou de sigurante..de forta,. care e situat pa contraaripa stanga , undeva prin zona,... sau in tablou de sigurante.... acolo se undesc ...+ de la baterie cu + de la alternatoru si + care sa duce la contact

fa niste poze,..si punele aci,.... pai daca sa rupt cablu ce,..dezizoleazal ,leaga la baterie , deschide masina..si iati telefonu

hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

PAI DA PUN PE BATERIE FIRU DA CUM REMEDIEZ SA MERG SI CU MASINA EVENTUAL ;D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by hume89 on 12 Sep 2009, 16:50, edited 1 time in total.
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

daca nu ai un papuc de rrezerva.de 8....

provizoriu,.si cu riscul..de a se opri masina in drum,..si de a se descrca bateria..daca nu..legi cum trebuie..

dezizolezi..cablu..daca iti ajunge,...vreo 5-6 cm... despici firicelel de cupru in 2 manunchiuri,.... bagi..cranaca obtinuta..in surubu..la borna.....unesti capetele..cu patentu...si rasucesti..putin,..apoi strangi piulita de 8...nu prea tare... :-\
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

da si asta e o idee m-am gandit da vorba ta riscu!!! papuci gasesc la electronica?...mi se pare ca tot din cupru e si papucu! si inca o intrebare .... cine stie de cand era rupt de la oxidarea respectiva...si se mai tinea in 2-3 fire...oare de aia nu se incarca bateria nu?
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

daca nu ai acum de unde sa iei papuc dezizoleza firul cam 40mm, desparte-l in 2 si leaga-l de cupajul de pe firul gros in partea cu firul, dar sa il srangi bine cu patentul. dai 5 randuri de banda si eventual pui un carton sub tabla de la prinderea bateriei sa nu ai probleme. si luni iei un papuc si remediezi corespunzator
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

mersi mult! acu reusisem sa imi iau lucrurile din masina! ;D :D

Post Reply