planetara spate rupta... sfaturi va rog.

Cutii de viteze si transfer, planetare, ambreiaje, diferentiale. Tipuri, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
vlad_pop
Incepator
Incepator

planetara spate rupta... sfaturi va rog.

Post by vlad_pop »

ma scuzati daca am postat aici dar eram grabit.
am rupt planetara dreapta spate si nu mai gasesc in ruptul capului alta, adevarul e ca nici nu am fost numai la 2 magazine in Medias, nu stiu.... am vazut ca puntea la o dacia papuc, cea cu 4 faruri e foarte asemanatoare, se potrivesc planetarele, nu am avut ocazia sa studiez mai mult ca era pe str la mine, SE POTRIVESTE DE LA VREO DACIE PAPUC SAU ALTCEVA, chiar daca trebuie modificari ??? ...?

MULTUMESC ANTICIPAT!

icXu
Membru de elita
Membru de elita

Re: planetara spate rupta... sfaturi va rog.

Post by icXu »

Se potrives cele de papuc "tip vechi",eu tot de papuc am pe a mea...numai ca a trebuit sa pilesc oleaca canelurile din capat ca nu intra in grup.
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

eu la masina veche aveam punte de papuc si s-a rupt o planetara aveam 2 de aro 10 (pt sasiu normal nu lat ) si cand sa o bag la loc surpriza intra, dar e mai lunga cu 2 centimetri si am facut un distantier in strung si a mers , perge si planetara de papuc pe grup de aro , dar e posibilitatea mare sa se duca rapid canelurile de pe planetara sau mansonu de legatura planetara de aro 10 merge stransa pe punteea de papuc dar in 5 maxim 10 km se sparg sateliti pt ca forteaza in grup si ii sparg ,deci gandestete bine
vlad_pop
Incepator
Incepator

Post by vlad_pop »

Ms mult! am gasit o planetara ratacita printr-un magazin dinasta, "aro, raba, dacia" e ptr aro 10 si e la 105 ron da nu e de uzina, cred ca o iau, am mai vb cu un nene ce cred ca are o punte spate de aro 10.4, se potriveste la mine, e de la un aro10 din 87 sau asa ceva, cele cu faruri patrate. daca o iau pot folosi de pe ea planetara diferential sau altele?

florin 34
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by florin 34 »

pentru domnul vlad din tarnava, unde ati gasit doua magazine de aro, raba sau tractor in medias? eu stiu doar unul, pe la automecanica, celalat care mai era a disparut de vreo cateva luni!
va rog sa imi spuneti si mie unde mai sunt! mai este unul pe strada sub alee sau asa ceva, zice ca are de tractor, dar nu gasesti mai nimic acolo!(de aro sau tractor)
vlad_pop
Incepator
Incepator

Post by vlad_pop »

Salut Florin, nu ma lua cu "Domnu" ca am abia 21 de ani. Am gasit la automecanica pe dreapta, este tot timpul un cauciuc de tractor afara, acolo avea o planetara de vreo 3-4 ani. Si mai e un magazin cum cobori de pe Teches catre Gura Campului apoi faci stanga spre piata, unde merg oamenii la somaj, acolo imediat pe dreapta e un magazin mai dotat. Incearca, astea 2 le stiu ptr ca, cumpar din ele. aaa si la Vasia, clar...

Post Reply