Scule la Rusi

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
Victor
Membru de elita
Membru de elita

Scule la Rusi

Post by Victor »

Ce mai vand Rusii. mai sunt si niste proiectoare cu leduri destepte rau dar nu pot pune pozele.Adresa clubului pe care se pot vedea este club 4x4.ru proiectoarele sunt de la rigid industries.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.

SERGHEI
Banat
Banat

Re: Scule la Rusi

Post by SERGHEI »

Pai 19900 de ruble inseamna cam 450 de euro sau aproape 19 milioane........mare smecherie nu este ...Smevheria mare este ca cumperi minim 25 buc din China si te scoti la 300 dolari bucata ..da mai sunt si taxe ca de ,este import din spatiul extracomunitar...
sibip
Incepator
Incepator

Post by sibip »

Ca tot veni vorba de rusi.......sper sa nu fiu in afara topicului, insa m-am gandit ca poate asa afla ma multa lume.
Imi trimite de ceva vreme niste mesaje sa il ajut Kostan de la Murmansk, banuiesc ca si la alti posesori de 10 o mai fi trimis.
Insa nu prea inteleg ce anume cauta, cu toate ca imi dau seama ca sunt ceva de gen furca si un ax. I-am spus sa trimita niste poze si exact specificatiile cutiei lui ca sa ne dam seama mai bine despre ce e vorba.
Pun mai jos mesajul lui ca poate vede cineva si va fi de folos si putem sa il ajutam pe cel mai nordic Aro.

Hello! 'll Show me where and how you can get parts for ARO 10.4 4WD:
Catalog Piese Aro 10 pages 17-30 - page 17-30-1: GEAR BOX – DESCRIPTION:
"Ring retaining gear 3-RO-4-TH" - Fig. No.- 10, Code – 0428756800,Part.no. – 0428756800 - need 2 pieces;
"Crackers" - (unknown code in the catalog) - need 3 pieces;
"Gear 1-th mainshaft" - Fig. No. - 20, Code – 3001517012, Part.no. – 3001517012 - need 1 piece.
Can you help me? Best regards
Victor
Membru de elita
Membru de elita

Post by Victor »

Astazi am primit acelasi mesaj de la Kostan din pacate nu Il pot ajuta.
Nu Fura! Guvernul Uraste Competitia.

Post Reply