arcuri spate sasiu lat
- cristi-devildnb
- Membru de elita

arcuri spate sasiu lat
se pot inlocui bucsile de la arcurile spate la aro 10 cu sasiul lat? afacut cineva aceasta operatiune? cum?
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- amb13
- Membru legendar

Re: arcuri spate sasiu lat
Sint aceleasi bucsi si arcuri ca si la sasiul ingust. Se schimba relativ usor, dar trebuie date arcurile jos. Iti recomand ca inainte sa te apuci de operatie cu o zi sa dai cu ceva degripant pe suruburi si piulite, ca sa nu te chinui cind trebuie sa le scoti, mai ales pe cele din partea din fata.
- cristi-devildnb
- Membru de elita

ai reusit sa le scoti cu caroseria pe sasiu?
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- Soryn
- Membru legendar

operatiunea a fost executata.cu caroseria jos.. teava trebuie tinuta in sus,..cum e caroseria nu ai cum..sa bagi si sa tragi de ia
- amb13
- Membru legendar

Fratii mei, am schimbat arcuri de spate destule si bucsi la Aro 10 ca sa stiu ca merge si cu caroseria pe el ,De aceea am zis sa dai cu ceva degripant si sa le lasi o zi doua , sa nu te chinui cind scoti suruburile.Pe alea din fata le impingi cu o ranga pina iasa din locasul lordupa care poti sa bati cu ceva sa iasa in continuare. Merge linistit cu caroseria sus. Bafta!.
- cristi-devildnb
- Membru de elita

cam asta e problrma la mine
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- razvy
- Membru legendar

in cel mai raucaz daca nu poti desfaci caroseria din suruburi si o ridici umpic cu cricu la sasiu normal iese la sasiu lat nu pot sa ma pronunt c nu mam uitat la asa ceva
- cristi-devildnb
- Membru de elita

am facut o presa si am reusit sa le schimb, cu distanta de care imi faceam griji nu e problema pt ca dupa ce a iesit bucsa din lacasul ei se poate inclina surubul