De curand am fost in voiaj de nunta in Cipru
O destinatie minunata, o recomand calduros, merita fiecare banutz desi e mult mai scump decat Grecia sau Turcia
Vreau sa va spun ca avand un relief relativ muntos, pe soselele Ciprului cam una din 4 masini e sigur un 4x4
Apropo de sosele...sunt mai tari decat multe tari vest europene plus ca sunt gratuite, nu se plateste nimic
Cum spuneam, am vazut foarte multe masini 4x4 in special japoneze, coreene dar si G-uri, Ford-uri, LR...e un paradis al masinilor de teren
Aro din pacate nu am vazut, dar circulatia fiind pe stanga, e explicabil
Atasez niste poze cu niste LR facute in Protaras, o statiune frumoasa pe litoralul estic al Ciprului
de la fratii nostrii din Cipru
Moderator: costy84
- vercingetorix
- Membru legendar

de la fratii nostrii din Cipru
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
CatalinAro
- Membru de elita

Re: de la fratii nostrii din Cipru
Frumos. Au 4x4 in sange cum se zice
.
In luna de miere.? Daca este asa Te felicit , pt. intemeierea unei familii. Sa fii sanatos.
Cu Respect
Catalin(Aro).
vercingetorix wrote:De curand am fost in voiaj de nunta in Cipru
In luna de miere.? Daca este asa Te felicit , pt. intemeierea unei familii. Sa fii sanatos.
Cu Respect
Catalin(Aro).
Untill the sun comes up , the music won't stop. Your lovely smile.
Aro 243 , L25.
Aro 243 , L25.
- George
- Administrator

Re: de la fratii nostrii din Cipru
poate ai fost tu ghinionist, sau poate nu exista in cipru. insa ARO cu volan pe dreapta, avem si aici pe forum, din Malta. si asa cum probabil stiai, dar ai uitat, ARO s-a exportat in anglia.vercingetorix wrote: Aro din pacate nu am vazut, dar circulatia fiind pe stanga, e explicabil
ARO CLUB ROMANIA