dupa cum spune si numele topicului as dori daca nu va deranjeaza sa postam aici cei ce sunt interesati de tot acest subiect off-road.Ma refer la etapele din campionat deasemenea si de etapele intermediare sau locale si desigur daca sunt membri participanti sau doritori sau care au detalii sau se ocupa de ceva anume fie in organizarea unei curse de acest gen fie doar participa ii rog sa posteze cu incredere

acest post nu este un concurent sau un inlocuitor al evenimentelor specifice ARO ci doar un loc unde noi ca posesori de ARO si pasionati de off-road sa discutam si sa dezbatem pe marginea calendarului competitional al FRAS si desigur sa ne impartasim pareri dorinte experiente despre editiile trecute si viitoare.
Asta pentru ca am constatat ca multi dintre cei de aici poseda si alte "utilaje"capitaliste cu care participa intr-o mai mica sau mai mare masura la diverse competitii de off road fie la categoria open sau extrem.Daca imi este permis ii voi aminti aici pe Gore-cu al lui Marcel si pe Rudy care am vazut ca participa la BGS acum la Brasov.Desigur sunt sigur ca sunt mult mai multi cei care participa dar poate nu vor sa se afiseze,nu e o problema fiecare decide daca vrea sau nu sa ne impartaseasca din cunostintele si experienta lui.
Voi incepe eu cu primul subiect daca imi este permis

propun tot pe aceasta cale daca vor fi interesati mai multi de acest subiect sa incercam sa aducem valoare posturilor noastre prin aportul de informatie utila continuta fie ea concreta sau nu.(ma refer la date tehnice valori dimensiuni...etc ca si lucruri concrete palpabile demonstrabile matematic sau fizic si mai putin concrete informatii care tin de experiente traite patite incercate in off road si care nu se gasesc nicaieri pentru a putea spune ca daca vrei sa stii sa conduci in off-road citeste cartea sau articolul din revista X)
inchei aici ca am impresia ca am scris prea mult si dupa ne vom pierde in detalii si vom uita defapt esentia si esentialul postului