30 octombrie

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

30 octombrie

Post by baciudibaciu »

Maine 30 /10 se va lua pulsul padurii Comana din zona deltei Neajlovului ,
Participa -pana acum 6 echipaje ,cu 6 masini.
Mi-ar placea sa ne reantalnim pentru cateva ore la aceasta iesire,care va incepe cu adunarea la ora 09.30 vis a vis de statia petrom de pe soseaua Giurgiului .
Ca durata cred si sper sa nu ne intindem mai mult de ora 16.00.Va astept/asteptam :)
ca idee pentru traseu avem aceasta poza
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

ubu
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: 30 octombrie

Post by ubu »

Este loc cu ne-Aro ? (incerc si eu, intelegeti...)
Cand l-a aruncat, direct rechinu' l-a mancat. In doua l-a rupt.
teodor
Membru
Membru

Post by teodor »

din cate stiu eu e loc pentru toata lumea , inclusiv pentru cei ca mine ...fara masina.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

La invitatia lui Gerix de a ma lua in masina,vin si eu!! abia astept caci in zona nu am fost niciodata!!
mi-e un tare dor de padurea lerestiului :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

OK !
Atunci ne vedem acolo !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

A fost o zi frumoasa,o iesire frumoasa cu putin noroi si intrevederea cu cei care am mai iesit de-a lungul timpului.Ii multumesc lui Nea baciu pt organizare,lui Gerix ca m-a invitat si ca mi-a dat masina si tuturor celor care au venit.Nu pot decat sa ma bucur ca UBU si-a luat anvelope de teren(insa dakar)dar totusi a ramas inamolit. ;D
Abia astept urmatoarea iesire! [-O< :-*
gorishor
Administrator
Administrator

Post by gorishor »

Felicitari domnilor!
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
hermano
Incepator
Incepator

Post by hermano »

Pai si nici o poza sau un filmulet ? [-O<
Terorismul nu ma sperie ... sint casatorit de doi ani.
Posesor de Lada Niva.
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

eu nu am avut cu ce sa fac poze dar sunt destule ,chiar si filmulete pe la colegi !
probabil nu au avut timp sa descarce si sa le urce aici !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
teodor
Membru
Membru

Post by teodor »

A fost o iesire minunata, vreme superba, plimbare prin padure, ceva noroi pentru cei dornici de impotmolire iar la final si un pic de adrenalina pentru cei care au urcat panta de la Calugareni.
Multumesc tuturor dar mai ales lui baciudibaciu ca m-a lasat sa conduc un Aro 10 ( n-am mai condus unul din armata).
Daca la urmatoarea iesire aveti nevoie de copilot, spalator de geamuri , pozar sau orice alt post ma inscriu si eu contra unui loc in masina! ;D

https://picasaweb.google.com/1024721843 ... w_Twq4D_RA#
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Cateva explicatii !
Drumul prin padure din directia Comana,spre Mihai Bravu ar fi trebuit sa treaca ,la un moment dat peste un pod ,care din pacate pentru uni si fericire pentru noi ,nu mai exista .
Pentru pedestrasi sau biciclisti trecerea este anevoioasa ,dar nu imposibila,facandu-se pe trunchiurile copacilor cazuti peste paraul ce strabate valea ,dar pentru cei cu masinile -ca noi ,a ridicat oarece probleme ,asa cum se vede .Fara trolii dar mai ales cu o echipa formata doar din doua masini spun NU INCERCATI ,mai ales ca semnalul GSM este aproape inexistent ! Vadul nu este lat mai mult de 2 m dar noroiul este de cel putin 1/2 m,iar daca ai gresit un pic acolo ramai !
Panta de la Calugareni este faina si daca nu te tin "balamalele" inimi nu este bine nici macar sa te uiti la ea sau la cei ce incearca sa o urce !
Are cam 40 grade inclinatie 100 m lungime si 2 praguri .
Am urcat cu a 2 pe reductor si 4x4 -normal !
In rest ,ce sa mai zic ,decat : A fost o zi superba ,o iesire scurta dar palpitanta,participanti numerosi si de foarte buna calitate ,masini puse la punct-nu a avut nimeni probleme tehnice .
cam asta a fost .
Va astept la urmatoarea iesire ,pe care o "rumeg" si pe care o voi anunta din timp !
Va iubesc si va urez numai bine !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

Post Reply