motor de logan pt aro 10

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
olliedrbn
Nou venit
Nou venit

motor de logan pt aro 10

Post by olliedrbn »

Salutare tuturor!

Are cineva poze cu legatura dintre priza ambreiajului si trenul fix pentru aro 10 1.9 d sau td, cutia de renault trafic?
Sau poate cineva sa-mi spuna daca este dintr-o singura bucata sau adaugata printr-o bucsa canelata ca si la dacia

Incerc sa vad daca se poate adapta motorul de logan 1.5 dci pe aro 10 (a mai incercat cineva?)

razvy
Membru legendar
Membru legendar

Re: motor de logan pt aro 10

Post by razvy »

este prin bucsa canelata , unele cutii au prize cu 24 de caneluri ,altele cu 26
olliedrbn
Nou venit
Nou venit

Post by olliedrbn »

Multumesc mult
olliedrbn
Nou venit
Nou venit

Post by olliedrbn »

Rugaminte!!!

Daca are cineva cauciucuri pe 15, gen simex sau alte profile asemanatoare, va rog daca se poate sa-mi dati circumferinta caucicului masurata cu o ruleta sau un metru de croitorie (masina trebuie sa fie ridicata pe cric).

Imi trebuie lungimea parcursa de anvelopa la o rotatie completa (vreau sa fac un calcul pe cutia de 1.9 d sau td pentru motorul de logan 1.5 dci 85cp si 200Nm cuplu)

La cugir am mai facut prize de ambreiaj diferentiale, planetare, pinioane cu dinti drepti pentru dacia 1100 si diferentale autoblocante si cred ca motorul de dacie logan diesel poate fii montat pe cutia de renault.

Este mai usor, cuplu un pic mai mare, mai putin zgomotos, mai economic.

Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

exista calculatoare de anvelope pe internet, selectezi dimensiunea, si iti afisaza circumferinta,
http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg4.html

la 200 Nm zboara.,cutia de viteze fiind proiectata pt motor de 2.1 aspirat nu rezista mai mult de 200Nm.
referitor la restul transmisiei, 175Nm indica un prag unde deja apar probleme- cedeaza grupuri /planetare.

de realizat montajul se poate face,
ar fi mai mult decat ok daca ai preciza/ prezenta ceva informati unde ai realizat piesele la comanda, mai sunt oameni interesati.!
olliedrbn
Nou venit
Nou venit

Post by olliedrbn »

Cu aceasta firma am lucrat pana acum http://www.teacugir.ro/content/index dar mai sunt bsialtele in cugir mai mici si cu preturi mai bune.

Toate tratamentele termice se fac la 1 sau 2 firme, foarte multe firme colaboreaza intre ele executand diferite aperatii.
Din cate stiu eu avem colegi din Cugir si se poate sa stie mai bine decat mine care ce executa, eu cu aceasta am lucrat pana acum

Am facut ceva calcule sper sa le pot pune mai incolo, este doar ffffff. putin din cat este necesar.

Post Reply