directie A10-4
- karpatenwolf
- Membru

directie A10-4
Vreau sa intreb daca s-am mai confruntat cineva cu urmatoarea problema destul de ciudata .in conditiile in care totul se vede ca normal ,toate jocurile in limite normale cateodata in timpul unei manevre dacavirez maxim ramane directia blocata si numai dupa trageri consecutive ,dat in spate ,in fata scapa.
Aro,oriunde,oricand...daca nu se defecteza.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: directie A10-4
Ai limitatoarele de viraj montate? Cursa este cea corecta?
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- Soryn
- Membru legendar

se poate bloca si din cauya coloanei de directie,cea de langa caseta,din cauZa lipsei de lubrifiant,.
sau caseta in sine,.ORI. un capat de bara,.. capetele de bara de la bara de conexiune dintre casete, tind a  se uza articulatia neuniform datorita cursei mici in care lucreaza, si raman blocate la astfel de manevre, articulatia trebuie sa aiba cursa libera sa nu agate nimic cand misti de joistic
sau caseta in sine,.ORI. un capat de bara,.. capetele de bara de la bara de conexiune dintre casete, tind a  se uza articulatia neuniform datorita cursei mici in care lucreaza, si raman blocate la astfel de manevre, articulatia trebuie sa aiba cursa libera sa nu agate nimic cand misti de joistic
- ydaniel
- Membru legendar

Sa nu se agate de ceva.Colegu ICXU la o iesire a patit ceva asemanator la directie.
- karpatenwolf
- Membru

am descoperit de ce se blocheaza--se aliniaza bratul fuzetei cu bara de directie si trece peste unghiul acela .Am mai deschis limitatoarele si nu se mai blocheaza. Problema e ca am o raza de virare infima.La curbe de 90 de grade trebuie sa fiu atent daca sunt strdute inguste sauparcari sa nu fie vreunul in spatele meu ca trebuie sa fac mai multe manevre.E aproape o masina nefolosibila. Ma tot uit la ea si nu gasesc nimic defect.Sa fie din cauza t uri de papuc? sau asa le-a facut proiectantul.
Aro,oriunde,oricand...daca nu se defecteza.
- Werner
- Aro Club Romania

La ARO 10 se poate regla cât sa vireze. Acest reglaj se face deobicei dupa motorizare, de fapt dupa lungimea planetarei. Poti sa deschizi asa mult suruburile de reglaj, pâna planetara este "întinsa". Cel mai bine, sa ramâna o rezerva. La ARO 10 al meu asa a fost facut de controlorii de calitate francezi din Uzina si raza de viraj este destul de mica.
- Soryn
- Membru legendar

ar trebui niste poze , supra inaltarea poate fi de vina in cazul in care este exagerata.
nu a fost gandita directia pentru asa ceva..defapt stiti si voi cum e.
nu a fost gandita directia pentru asa ceva..defapt stiti si voi cum e.
-
micutucelmicut
- Incepator

Salut ! Asa am patit eu la TVD 14 F . problema este din caseta de directie , cel putin asa a fost in cazul meu . Am inlocuit-o si mergea struna . Incearca si varianta asta . Toate cele bune !
- Werner
- Aro Club Romania

micutucelmicut wrote:Salut ! Asa am patit eu la TVD 14 F . problema este din caseta de directie , cel putin asa a fost in cazul meu . Am inlocuit-o si mergea struna . Incearca si varianta asta . Toate cele bune !
Off topic: vrei sa spui ca ai un TV?