http://www.newz.ro/stiri/metrou-la-supr ... 51772.html
Lucrarile la tronsonul de metrou Bucuresti-Otopeni vor incepe pana in 2009, iar pana in februarie 2008 va fi ales consultantul pentru acest proiect.
Potrivit reprezentantilor Ministerului Transporturilor, varianta luata in calcul in acest moment este folosirea liniei feroviare din Otopeni si pentru metrou. Ludovic Orban, ministrul transporturilor, a declarat ca varianta propusa de primarul Capitalei, Adriean Videanu, de construire a unei linii de metrou pe piloni suspendati, este mult prea costisitoare si nu putea fi nascocita decat de „un primar aerianâ€
Metrou pana la Otopeni
- tarzy
- Membru legendar

Metrou pana la Otopeni
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

Re: Metrou pana la Otopeni
io as mai propune ceva: astora de stam in buc,si celor ce vin in tranzit,sa ne puna sa purtam casti de protectie,ca suntem cu totii pe un mare santier!
foarte electorali tre sa fie anii ce vor urma,ca ce nu s-a facut de 17 ani incoace,se face acum,dintr-o data si peste tot. minunat plan,minunati conducatori. supremi!
foarte electorali tre sa fie anii ce vor urma,ca ce nu s-a facut de 17 ani incoace,se face acum,dintr-o data si peste tot. minunat plan,minunati conducatori. supremi!
ARO CLUB ROMANIA
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Si cizme de cauciuc...
De un anumit numar de ani este tot la fel: vine anul electoral - curge cu promisiuni si proiecte, trece anul electoral - ...
De un anumit numar de ani este tot la fel: vine anul electoral - curge cu promisiuni si proiecte, trece anul electoral - ...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
SERGHEI
- Banat

Statia pantelimon a fost data in folosinta inainte de 89 si a functionat ceva timp (pana in 89 parca)...ce pana mea vor sa mai faca ,doar este functionala???!!!Nu trebuie decat revizuita si gata...portiunea de tunel de la Republica este in stare foarte buna ,doar pe acolo trec zilnic garniturile la ,,depoul) de langa stadionul Metalul.
- tarzy
- Membru legendar

he, he .... acoolo intre Republia si Panteliomn .... e alta problema
si anume ca ..... le cam cad oamenilor casele cand trece Metroul
si anume ca ..... le cam cad oamenilor casele cand trece Metroul
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Fir-ar ei de "debretini"! cum se mai grabesc sa atinga tastele.
ARO 244, an 1997, motor L25