Ma bag si eu in seama,nu de alta,da`am incercat sa vand remorci,e vorba de marca Humbaur - le adusese un prieten de-al meu din Tusnad-Harghita,si am invatat cateva lucruri despre ele...
In cazul de fata,faptul ca are amortizoare,este imbucurator,se va comporta exact ca masina care o tracteaza,daca nu mai bine !N-am retinut daca i-ati schimbat si sistemul de bare de torsiune din cauciuc - parca,toroane le zice;daca n-a fost schimbat recent,chiar daca remorca n-a facut kilometraj,sunt,cu siguranta,imbatranite si o sa va "lase balta" cu prima ocazie

In alta ordine de idei,daca vi se pare ca exista posibilitate sa aveti sarcini utile mai mari decat cele permise de producator,nu pot,decat,sa va sfatuiesc sa va adresati unui domn care are o firma ce se ocupa cu treburile astea,in Bucuresti - daca va intereseaza,va fac legatura- si,care,va poate rezolva problema intr-o maniera garantat - profesionista si,zic eu,nu pe bani prea multi !
Nu in ultimul rand,dupa cum zicea si un coleg,este important capitolul izotermizare - bine,el s-a referit la capitonare,eu plusez : Daca tot o capitonati,nu-i foarte mare diferenta de pret pentru izolare termica si,as recomanda,din experienta in transport izoterm pe care,fara sa ma laud,o am,polistirenul extrudat,pe toate laturile-6 la numar - caroseriei,binainteles,la podea,acoperit cu Tego . N-o sa regretati cheltuiala suplimentare pe placile de Tego,face toti banii ! Dupa cum,mai bine decat 4x2,este 4x4,izoterm este mai bine decat simplu !

Spor la treaba in continuare !