Statii Radio - Generalitati

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Statii Radio - Generalitati

Post by florin75 »

Panoul frontal L=14 cm, H=3.5 cm. Adancime=18

amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

ok, multam mult
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Nu te grabi sa decupezi bordul, statiile au difuzorul montat in interior, deci nu prea pot fi amplasate in locuri inchise, nu se mai aude bine p'orma. Cel mai bine cred ca ar merge undeva deasupra parasolarului, sus, dar mai practic sub bord.
amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

eee. nu ma grabesc ca mai am de lucru la bord si nu-l decupez asa repede.
Ii fac un adaos intre bord si carapacea de protecti a CV, acolo unde venea ceva de la aeroterma.
Oricum multam pt date ( L, l, h )
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

florin75 wrote: Nu te grabi sa decupezi bordul, statiile au difuzorul montat in interior, deci nu prea pot fi amplasate in locuri inchise, nu se mai aude bine p'orma. Cel mai bine cred ca ar merge undeva deasupra parasolarului, sus, dar mai practic sub bord.
Statia are o gaurica in cur unde intra un jack mono normal pt difuzor exterior.Ceva special pt statii costa 20-30 lei  cu sistem de prindere,sau un dif cu impedanta de 8 ohmi minim 2 w.Recomand difuzor extern in aro...,,prietenii stie de ce"... ;D
Last edited by SERGHEI on 13 Dec 2008, 17:56, edited 1 time in total.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

SERGHEI wrote: ...unii chiar au amplificatoare care sar de 1000W (coleg de-al nostru.. ;D).
:o Si mai traieste? Ca la 1000 de W cred ca incepi sa te bronzezi deja!
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

1000w par rezonabili sa acopere zgomotul de brasov si orice altceva  %-(
happily mending an Aro 320 D127
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

florin75 wrote:
SERGHEI wrote: ...unii chiar au amplificatoare care sar de 1000W (coleg de-al nostru.. ;D).
:o Si mai traieste? Ca la 1000 de W cred ca incepi sa te bronzezi deja!
Traieste ..si chiar bine...unde mai pui ca are toate sansele sa aprinda becurile vecinilor cand emite..... \:/..Este vorba de colegul Lipoveanu....Crede-ma ca stie cu ce se mananca statiile....
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

alex wrote: 1000w par rezonabili sa acopere zgomotul de brasov si orice altceva  %-(
Alex, nu de puterea difuzorului e vorba, ci de puterea de emisie! Adica poti sa ai o statie care emite cu putere de 1000W dar are difuzor de 2W!
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Florine zi-mi cam la ce banuti este o "jucarie" din asta si daca de pe unde ai achizitionat-o mai erau  Multam fain
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
nat
Junior
Junior

Post by nat »

Foarte utile!
Am asa ceva pe 2 masini si sa stiti ca, toate detectoarele de radar din lume la un loc nu fac ce face o statie CB.
Am Danita 1240 4W bate 15km; din pacate nu stiu in camp deschis dar pe sosea atat acopera.
Le am de la baietii astia: http://www.voxcomp.ro/
Pana si soferii de tir ma felicita de fiecare data ca am pus un lucru bun pe masina nu ca altii  numai mp3 si wati sa nu-ti auzi nici  gandurile.
A da a costat fiecare instalatie cu antena, cablu si mufe 500ron totul nou nout.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by nat on 17 Dec 2007, 21:18, edited 1 time in total.
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Multumesc
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Vream sa deschid un subiect referitor la achizitionarea unei statii CB si am gasit acest topic mai vechi, unde vad ca sa discutat subiectul acum ceva timp.De cind am fost pe Transaloina ma bate gindul sa imi iau o statie CB,si poate Mos Craciun imi aduce una.Deci as dori ceva recomandari ce statie sa imi iau, ceva fiabil si la pret convenabil, eventual ceva adrese , orice informatie este binevenita.Multumesc!
bujye
Membru de elita
Membru de elita

Post by bujye »

in sfirsit am primit si eu statie: alan 100 plus si antena cb 325 parca e cam mica si cu talpa magnetica ,primita cu acceptul sotiei [-O<.Recunosc ca sunt paralel in privinta statiilor,am facut proba daca se aprind ledurile si cam atit urmeaza sa prind un tirist care este vecin cu mine sa-mi explice cite ceva,pretul a fost bunicel zic eu fata de ce am vazut la vinzare pe net 190 ron statia si 40 antena dar sunt noi nu sh cu garantia e mai greu.Am inteles ca trebuie si calibrata antena dar sa vad cum o sa fac ca vreau sa o folosesc si pe ford si pe aro eventual sa cumpar inca o antena fixa sa o pun pe aro.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Sa nu emiti fara antena mufata..adica sa nu te joci cu ea . :)>- Sa o stapanesti sanatos.

Post Reply