Dănuţ Crainiciuc va pleca într-o cursă temerară de 7.000 de kilometri prin toată Europa. Este convins că Dacia 1300 pe care o are nu-i va face niciun fel de problemă pe traseu, mai ales că este într-o stare impecabilă.
http://www.adevarul.ro/locale/suceava/U ... r-20120519
Un sucevean va face turul Europei cu o Dacia din 1969
-
costy84
- Moderator

Un sucevean va face turul Europei cu o Dacia din 1969
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- niscu
- Membru de elita

Re: Un sucevean va face turul Europei cu o Dacia din 1969
Excelent ! Asta cred ce e modul se abordare potrivit pentru a pune in valoare,o marca ,un echipaj si o poveste .Daca echipajul e suficient de abil ca sa construiasca o poveste interesanta, cu sens.
Cum ziceam pe un alt topic " ei centreaza/ei dau cu capu" ,in ritmul convenabil lor si dupa regulile lor. Atunci cand participi la jocul altcuiva,esti doar unul dintre playe-ri". Practic ti se face o favoare ca esti acceptat in joc,nu ai nimic deosebit si de multe ori mai si platesti pentru asta.
Cred ca oamenii astia stiu aceste lucruri.
Sper sa reuseasca. Excelent
Cum ziceam pe un alt topic " ei centreaza/ei dau cu capu" ,in ritmul convenabil lor si dupa regulile lor. Atunci cand participi la jocul altcuiva,esti doar unul dintre playe-ri". Practic ti se face o favoare ca esti acceptat in joc,nu ai nimic deosebit si de multe ori mai si platesti pentru asta.
Cred ca oamenii astia stiu aceste lucruri.
Sper sa reuseasca. Excelent
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !
- Lucian
- Membru de elita

Bravo omului, sa ai incredere intr-o masina asa veche nu toti ar avea curajul pentru ca multi cred ca numai cele din zilele noastre pot face fata, nu si cele mai batranele
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
- deluca
- Membru de elita

sa-i uram drum bun! am facut si eu drumuri in germania cu dacia, si odata chiar cu trabant, deci se poate. 7000 de km prin europa nu e ceva de speriat, aici sunt drumuri bune, uleiuri bune, deci rabdare si tutun cu 110 pe autostrada merge daciuta de parca-i muzica asa se aude motoru!
ar fii interesant de aflat, are platini sau aprindere cu senzor ?

ar fii interesant de aflat, are platini sau aprindere cu senzor ?
- Lucian
- Membru de elita

Cred ca platini, mai bine decat cu senzor (caz particular pentru a fi cat mai originala)
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
- George
- Administrator

nenea in cauza are si potential financiar sa faca asa, cam ce crede de cuviinta. este pasionat de dacia, si are vreo 5-6 bucati cam in aceeasi stare! merge la expozitiile retromobil cu toate, duse pe trailer. 
ARO CLUB ROMANIA
- ydaniel
- Membru legendar

Atunci a fost la invitatia dacia-reno cu trailerul;in rest vine cu cate o buc.
Traseul lui va fi suceava-london-la chatre(intalnirea anuala reno 12)-suceava.
Traseul lui va fi suceava-london-la chatre(intalnirea anuala reno 12)-suceava.
- niscu
- Membru de elita

Habar n-am de unde stiti voi atatea lucruri despre tipul asta ,dar se pare nu si-a luat o masina din talcioc ca sa se plimbe. Eu am renuntat la televizor,dar daca il mai aveam asi fi preferat unei emisiuni cu Pavel Corut
,30 - 60 minute de interviu,discutii amanuntite cu acest om si masinile lui.
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !
- ydaniel
- Membru legendar

Ma cunosc cu el,dupa daciaclub si de la intalniri.
-
lica_lkw
- Membru de elita

Il cunosc personal,am fost si colegi de liceu.Un pasionat adevarat care si a urmat pasiunea indiferent de cate ironii si alte piedici a avut parte.I s-au perindat prin garaje o gramada de Dacii,a investit in care a crezut,nici una din masini nefiind cumparata in starea in care se afla acum.Multa munca,bani,sacrificii si in final satisfactii.Transportul cu trailerul si toata cheltuiala de participare la respectiva expozitie i-au fost suportate de organizatori.Toata stima pentru elniscu wrote:Habar n-am de unde stiti voi atatea lucruri despre tipul asta ,dar se pare nu si-a luat o masina din talcioc ca sa se plimbe. Eu am renuntat la televizor,dar daca il mai aveam asi fi preferat unei emisiuni cu Pavel Corut,30 - 60 minute de interviu,discutii amanuntite cu acest om si masinile lui.
-
costy84
- Moderator

S-a întors din turul Europei, după un drum de 7.000 de kilometri cu Dacia 1300
http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-07 ... Dacia-1300
http://www.click.ro/news/national/facut ... 55904.html
http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-07 ... Dacia-1300
http://www.click.ro/news/national/facut ... 55904.html