replacement ptr "troliu"

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
robert

Raspuns: replacement ptr "troliu"

Post by robert »

explicatiile care sunt date acolo pe site sunt explicatii pentru cei care " nu stiu ce e aia mecanica". cu tot respectul pentru forumul vostru unii dintre voi "care reconstruiesc masini de la zero" nu si-au dat seama cum functioneaza acest sistem.
este adevarat ca atunci cind vei agata cablul el va freca de cauciuc, dar va freca doar 5 metri sau 10 pina iesi din zona in care te-ai impotmolit. echilibrarea rotilor nu este necesara deoarece daca clemele sunt dispuse uniform pe janta ele nu afecteaza echilibrajul.as dori sa vedeti ca sistemul pastreaza toate avantajele troliului si ar eun singur dezavantaj : este de 10 ori mai ieftin decit un troliu.
in momentul in care roata este bagata in noroi 3/4 din diametrul ei cablul se agata de clema de sus (o clema va fi tot timpul afara) si roata va face singura treaba mai departe.
nu va costa nimic sa incercati acest sistem. sunt dispus sa acopar eu toate costurile de montare si de fixare pe o masina, si apoi vedem rezultatul. cel care va face asta ii va ramine si sistemul in cazul in care se doreste.
daca se dovedeste a fi ineficient eu mai dau si o lada de bere dupa si ma retrag de pe forumul vostru.
tablele nu se indoaie, sunt facute din tabla de otel de 3,5 mm. multe din jentile voastra nu au tabla de asemenea grosime.
si in final ca se vedeti experienta noastra in materie de tehnica va spun ca unii din noi au lucra in ateliere custom din state. asta insemna tuning cu motoare refacute de la zero cu remapare de computere, schimbari de dimamica si performante facute profesional,reparatii de cutii de viteze automate etc............
astept un curajos care sa vrea sa monteze sistemul gratuit.

maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Ma-ntreb ce s-ar intampla cu clemele alea, daca roata pe care-ar fi montate ar fi intr-o groapa cu noroi,exact lang-o piatra sau trunchi de copac........  In caz de eshec, se dau cumva si jante noi gratuit?!
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
George
Administrator
Administrator

Post by George »

poate ne spune robert cum monteaza clemele pe jantele din imagine :
(ce se vede in poza,e "fata" jantei,nu spatele...)
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Robert:
1-daca erau atat de bune chestiile alea din tabla ,nu te chinuiai acum sa le vinzi pe un forum dedicat aro...
2-sunt aviz RAR sau TUV sau orice altceva..care sa imi garanteze siguranta in exploatare mie si participantilor la trafic.??
3-,,explicatiile care sunt date acolo pe site sunt explicatii pentru cei care " nu stiu ce e aia mecanica". cu tot respectul pentru forumul vostru unii dintre voi "care reconstruiesc masini de la zero" nu si-au dat seama cum functioneaza acest sistem.""-----ce sa-0 faci ma ...suntem mai prosti si intelegem mai greu...dar invatam de la ,,soferul echipei autoconcret" ;)
4-ce se va intampla daca la 80km/h sa zicem imi zboara o ,,clema" minune (care are si ea 150-200gr minim) in capatzana unui ..pieton" sa spunem...cine raspunde  in fata legii??

Asa ca decat bani pe o ,,ciudatenie" mai bine imi cumpar un troliu care se agata de carligul de remorcare din fata sau din spatele masinii (ca nu costa mai mult de 7-8 mil,made in China ) si stiu ca fac ceva ,,cu cap..,sau un cabestan cu clichet la 1,6 mil... si gata ...

PS-pe forumul asta ai venit de buna-voie ..pleci de buna-voie...nu te alearga nimeni atata timp cat nu incalci regulamentul....iar aceste ,,discutii" in contradictoriu sunt lucruri normale atata timp cat discutam despre ,,fiare" si nu despre oameni.Nu trebuie sa te superi ca sunt oameni pe aici mai grei de cap si care nu reusesc neam sa inteleaga ,,principiul de functionare al acelui ..dispozitiv"...

Totusi te pot sfatui sa incerci si pe alte forumuri unde sigur vei avea ceva clienti: dtrn.ro si 4x4mania.ro....

pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

vai, vai a nimerit pisica intre caini ;D ;D.

daca ati sti voi cate oferte de tot felul primeste tata in america,v-ati crucii zilnic arunca cate o sacosa de plicuri la gunoi.bancile sant primele care mai decare mai imbietoare bivolaru era bun acolo.piterii de tot felul,restaurante chinezesti ,supermarcheturi ,vanzatori ambulanti.si cate si mai cate.
deci io zic ca omu a incercat si el pacii marea cu degetu
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ma ....omul incearca sa isi vanda marfa..nu fura nu da in cap...numai ca a nimerit gresit locul.Stim ca cei mai frumosi bani se castiga de pe urma ,,prostiei"...clientela din belsug .... :D :D :D...

A incercat unul 3 zile la rand sa-i vanda sotiei mele inele cu pietre ,,veritabile" fara sa stie a cui nevasta este si mai ales ca este ,,doctor" in domeniu...nevasta-mea tot il refuza dar el nu si nu ca tot o convinge sa cumpere un inel.....Cand i-a spus cine este ce crezi ca a zis omul???:-Pai bine doamna ,si m-ati lasat 3 zile sa imi bat gura de pomana ???!!!!  Ambitios omul,jos palaria...

Post Reply