cilindru receptor ambreiaj
Moderators: mariusjaz, socratee
-
ionutzzz123
- Membru de elita

cilindru receptor ambreiaj
Nu stiu ce sa ii mai fac sa nu mai curga, cred ca 3 l am risipit numai pe ambreiaj, curge in continuare, am pus cilindru nou, a curs, am schimbat garnituri, au curs. Ma gandesc tot mai serios sa adaptez alt cilindru, nu se mai poate. A adaptat cineva? Eu am gasit ceva, dar nu am cum sa masor de cat este gaura pt conducta, nu am masina acasa, daca ma poate ajuta cineva
http://www.autoeco.ro/piese-auto/TOYOTA ... t-2220766/
asta e ceva asemanator
http://www.autoeco.ro/piese-auto/TOYOTA ... t-2220766/
asta e ceva asemanator
- ydaniel
- Membru legendar

Re: cilindru receptor ambreiaj
PUne garnituri bune=seinsa autofren spania.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

orice as pune nu va tine, materialul din care e facut cilindrul e foarte prost, cand l-am desfacut, era deformat pe interior, l-am rectificat, l-am pus, cand a curs l-am dat jos, si se facuse la fel
- baciudibaciu
- Membru legendar

Acolo a fost mereu o problema,in sensul ca nu au fost aliniate tija cu cilindrul .Este adevarat ca sunt solidare dar apasand mereu intr-o directie cilindru capata uzura exagerata in acea zona si s-a DUS ! Incearca sa aliniezi -prin ovalizarea gaurilor de prindere,cilindrul cu tija si vei scapa de necaz .
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- wolfman
- Membru

Cand il cumperi sa verifici si cursa nu cumva sa fie mai scurta. Ca idee, eu am schimbat pompa de ambreiaj cu una de Kia si conducta s-a potrivit la fix.
Ce motorizare ai?
Ce motorizare ai?
- razvy
- Membru legendar

filetu e garantat 10x1 ,dar oare face fata cilindru la placa de brasov ,cursa e suficienta ?
-
ionutzzz123
- Membru de elita

Motor de brasov, cilindrul meu din ce am vazut lucreaza pana undeva la jumate, mai departe cand l-am desfacut era mizeria intrata, cred ca s-ar ajunge
-
ionutzzz123
- Membru de elita

m-am uitat pe net, si cilindrul receptor pare asemanator cu cel de pe aro, acum sper sa mearga
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
ionutzzz123
- Membru de elita

Am gasit undeva pe net, nu mai stiu pagina, ca intre gaurile de prindere ar fi 32 mm la cel de mai sus, cat am mai lucrat la masina, am incercat sa masor si cilindrul receptor, nu l-am dat jos, am masurat cu sublerul pe el, cam asta ar fi, aveam unul vechi, dupa ce il gasesc merg la magazin si il voi proba pe asta de mai sus ca sa fiu sigur.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

S-ar putea sa vina cam aiurea conducta pe cilindrul asta. Sa ne tii la curent.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
23cvl
- Membru de elita

Eu am la motor bv, la alt aro (care nu are prezentare) cilindru receptor de BMW nu stiu modelul, e mult mai mic si cursa la pedala e mai scurta mai precisa revine imediat are vreo 4 ani si nu curge gram, cand l-am pus nu era nou si tot merge si acum, am facut un suport si am dat alte gauri in suportul respectiv si am pus suruburi, conducta am sudato la autogen jumate de bmw jumate de aro. Acum tu faci cum vrei .
Forum Aro Club Romania !
-
ionutzzz123
- Membru de elita

Asta ca si cursa este exact ce are rudy la cel de mitsubishi, el ne poate.da.detalii de cursa, conducta din ce am inteles are acelasi surib pe ambele, nu am reusit sa ajung sa le iau, in curand o sa merg si spun exact cum se comporta.