TATA si GWM

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

TATA si GWM

Post by Lucian »

Ce stiti despre TATA si GREAT WALL MOTORS?
TATA stiu ca este indiana, si este o companie foarte mare si sunt curios daca stiti cum sunt masinile tata telcoline in special.
La GWM ma intereseaza mai mult despre steed daca stiti ceva dar si despre hover.
Orice informatie este bine venita fie despre model fie despre firma, multumesc!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat

Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Re: TATA si GWM

Post by Lucian »

...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
George
Administrator
Administrator

Post by George »

GWM e chinezeasca. are la baza mitsu pajero, inclusiv motoarele sunt de acolo, doar ca sunt numai benzina si mai vechi, euro2-3. importatorul din RO face parte din grupul alexandrion, aia cu coniacu, si au sediul intr-o baraca, pe langa ploiesti. acum niste ani, pana prin 2007 cred, erau pe b-dul preciziei. service-ul se facea prin service-urile din reteaua mitubishi.
conceptul masinii e bun, fiind pajero, dar executia si materialele lasa de dorit. plasticul din logan e lux, pe langa cel din hoover cu-v.
ARO CLUB ROMANIA
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

O firma de paza a avut GWM hover atunci cand a aparut pe piata noastra, intr-un an de zile troncanea ca Aro-urile alea de armata din anii 70 care sunt folosite si acum iar pe langa faptul ca troncanea ca dracu in ultima perioada te intalneai cu el pe toate strazile cu capota ridicata. Au renuntat rapid la ele (aceeasi firma avea mai multe bucati la Constanta)

florian
Membru legendar
Membru legendar

Post by florian »

fiabilitatea masinilor lasa de dorit. sa gasesti piese de schimb este o aventura.
Maxim
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Maxim »

In our region, there is "hover".
Very "problem" cars.
Car for one year. ;D
Poor corrosion resistance body, expensive consumables, expensive scheduled maintenance at the dealer, etc.
Compatibility with the japanese "equivalents" is not quite sure ...
Build quality - so so ...
Does not sell to the "secondary market".
Buy chinese cars is so called - who last, so the fool.
Tata - no. ???
George
Administrator
Administrator

Post by George »

ti-au ascultat rugile, oamenii astia. sau oare ne citesc, si scriu despre ce-si doresc forumistii?! :-j
http://www.topgear.com/uk/photos/great- ... 2012-11-05
ARO CLUB ROMANIA
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Post by Lucian »

Multumesc pentru informatiile despre GWM.
Coincidenta sau poate chiar ne urmaresc domnul George.
Despre TATA stie cineva ceva? Pare ok camioneta telcoline.
pcv
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by pcv »

Un TATA din asta are fostul meu sef,fabricat 2006,motor de 2 l,motorina.Avea vreo 160.000 km si in acest timp s-au schimbat cosumabilele,placute frana,ceva pe la directie(bielete sau cum le zice),kit ambreiaj ,cateva bucse si amortizoarele,tinand cont ca masina nu a fost menajata,a carat si a mers destul de mult pe drumuri neasfaltate.
Am mers si eu cu ea de cateva ori si se comporta bine pe sosea,demarajul cred ca este comparabil cu aro cu motor Toyota,spatiu interior destul si o bena incapatoare.
in the end we are just stardust
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Post by Lucian »

Deci e ceva de capul la tata. Nu e chiar atat de rea
Cristian1
Membru de elita
Membru de elita

Post by Cristian1 »

Un GW am vazut acum cateva luni si era cam praf la caroserie. Avea rugina pe usi iar stratul de vopsea era subtirel rau [-X
Un prieten care lucra la Alexandrion a avut un GW, si imi spunea ca ii cam gurmand, in cateva zile avea un hyundai accent, tot de la Alexandrion...
TATA parca e mai hotarata, motoarele sunt de Mercedes \:D/
NO LIMITS, NO RULES, NO ROADS

Post Reply