Impozitul pe 2007

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

luciann32
Nou venit
Nou venit

impozit aro

Post by luciann32 »

Salut pe toata lumea! rog pe detinatorii de aro cu motor de bv.de 3200cmc sa-mi spuna si mie cat este impozitul pe an.Vreau sa-mi cumpar un 243d si vreau sa vad cam ce cheltuieli implica.Asigurarea cat este?Va multumesc mult si va doresc Craciun Fericit!!!

amicul
Membru de elita
Membru de elita

Re: impozit aro

Post by amicul »

Eu inca nu am platito, dar stiu ca este 400ron ;D, in Bucuresti la primarul Vadenu
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
luciann32
Nou venit
Nou venit

Post by luciann32 »

multumesc ptr.raspuns. Am vorbit cu cineva mai devreme si mi-a spus ca este 14mil.pe an ma speriasem!sigur e 4 mil./
amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

eu am de platit 8 milioane, di care 4 sunt la masina si 4 la remorca  ;D = 8

luciann32
Nou venit
Nou venit

Post by luciann32 »

Pai cum impozitul la o remorca este 4mil.pe an?
George
Administrator
Administrator

Post by George »

luciane,stiu ca esti nou,si tocmai de aia te rog: citeste si tu forumul de la inceput,chiar cu regulamentul. vezi prezentarea,vezi locatia din profil,si tot asa pana vei gasi si sectiunea cu impozitele,unde stapanul lor,stimabilul tarzy,le expune argumentat.  :)>-
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

amicul wrote: eu am de platit 8 milioane, di care 4 sunt la masina si 4 la remorca  ;D = 8
aia 4 ptr remorca pe cati ani in urma erau?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Hai sa-ti spun acum , pt ca si eu am aflat tot azi la o mica discutie cu ai mei.
Masina si remorca nu sunt pe numele meu momentan ( sunt pe numele tatalui meu ), dar la anu vor vi pe numele meu.
mama mea a fost in primavara sa plateasca impozitul ( aproape tot ), de la circa financiara i-a spus ca are de platit 8 milione pt ARO cu remorca, dar acum o saptamana i-a spus ca are de platit 410 pt amandoua ( cica au gresit ceva atunci, sau poate a facut lumea galagie ).
Acum nu stiu pana nu ma duc sa platesc pe 27 sau 28 decem, si am sa va comunic in timp util.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

luciann32 wrote: Salut pe toata lumea! rog pe detinatorii de aro cu motor de bv.de 3200cmc sa-mi spuna si mie cat este impozitul pe an.Vreau sa-mi cumpar un 243d si vreau sa vad cam ce cheltuieli implica.Asigurarea cat este?Va multumesc mult si va doresc Craciun Fericit!!!
@luciann32 - revin si eu cu rugamintea lui Keo ... inainte de a mai posta de-o pba ... da un mic searvch pe forum si poate afli deja raspunsul ... daca nu esti lamurit 100% continui discutia acolo

nu da nimeni premii nici ptr numar de posturi si nici ptr numar de topicuri deschise

Sarbatori Fericite tuturor
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Post Reply