nu credeam ca o sa ajung vreodata sa le multumesc domnilor cu cascheta
totusi nu pot sa nu remarc ca fara activitatea dumnealor traficul auto in Bucuresti ar fi fost mult mai terifiant
zi si noapte ... pe ploaie, frig, ninsoare ... la orele de varf i-am vazut "la datorie" in intersectii
datorita lor datoprez cca 1 h / zi lucratoare in sanul familiei
VA MULTUMESC DOMNILOR SI DOAMNELOR POLITISTI
cinste lor ... cinste politistilor
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

cinste lor ... cinste politistilor
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- tarzy
- Membru legendar

Re: cinste lor ... cinste politistilor
inca
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- tarzy
- Membru legendar

mai ...
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Werner
- Aro Club Romania

Tarzy, dar de ce sunt asa multi Politisti in intersectiile Bucurestene? S-a terminat curentul pentru semafoare? 
- tarzy
- Membru legendar

semafaorele pur si simplu nu mai fac fata ... in plus ... multi nu le respecta => blocaje
de vre-o 6 saptamani a fost suplimentat numarul de politisti (am auzit ca au transferat din provincie). politisytul poate lua decizii mai bune decat semaforul ... si-n plus de fata cu el ... nu-sio mai permit jmekeri sa-si faca de cap
actualmente este in lucru un sistem automat de semaforizare (management al traficului) ptr 100 de intersectii (in bucuresti sunt cam 1000) dar pana cand e gata .,.. mai e
de vre-o 6 saptamani a fost suplimentat numarul de politisti (am auzit ca au transferat din provincie). politisytul poate lua decizii mai bune decat semaforul ... si-n plus de fata cu el ... nu-sio mai permit jmekeri sa-si faca de cap
actualmente este in lucru un sistem automat de semaforizare (management al traficului) ptr 100 de intersectii (in bucuresti sunt cam 1000) dar pana cand e gata .,.. mai e
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- baciudibaciu
- Membru legendar

SIMPLU si eficient .Fiind imbracati in verde fosforescent sa creat si chiar a functionat cu succes UNDA VERDE in trficul bucuresteanWerner wrote: Tarzy, dar de ce sunt asa multi Politisti in intersectiile Bucurestene? S-a terminat curentul pentru semafoare?![]()
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- amicul
- Membru de elita

Mey tarzy ai dreptate, cu politisti din intersectii.
dar ce te faci cu nesimtii care parcheaza la dblaj sau mai nou la triplare? Romanul sa invatat sa parcheze masina in banda 1, dar aia care parcheaza masina pe banda 3 langa scuar? (Asta aici la noi in cartier) vrei si tu sa faci o depasire si nu poti de ei.
E, aici ce face politia rutiera, ca doar sunt dotati cu camere video, aaaaaaaaaa?????? Amenzi ceva????? Nu prea cred.
Oricum cinste politistilor de circulatie, care stau in intersectiile bucurestene pe timp de ( ploaie, vant, frig si ninsoare ).
dar ce te faci cu nesimtii care parcheaza la dblaj sau mai nou la triplare? Romanul sa invatat sa parcheze masina in banda 1, dar aia care parcheaza masina pe banda 3 langa scuar? (Asta aici la noi in cartier) vrei si tu sa faci o depasire si nu poti de ei.
E, aici ce face politia rutiera, ca doar sunt dotati cu camere video, aaaaaaaaaa?????? Amenzi ceva????? Nu prea cred.
Oricum cinste politistilor de circulatie, care stau in intersectiile bucurestene pe timp de ( ploaie, vant, frig si ninsoare ).
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
-
SERGHEI
- Banat

La multi ani politiei rutiere..Si o spun sincer,nu as sta pt nimic in lume la -10 grade in mijlocul unei intersectii pline cu nebuni pt toti banii din lume....respect.
- tarzy
- Membru legendar

cu ocazia ninsorilor de incaput de an tin inca o data sa-i felicit pe oameni cu cascheta .... dimineata la ora 8.00 ei erau singuri dintre autoritati pe teren .... pacat insa ca nu au avut sange in vene sa-i traga pe dreapta si sa-i amendeze pe giboni care au scos pe sosele masinile nepregatite de iarna .... au prefeta sa puna umarul si sa-i impinga de prin intersectii
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

aici si eu sunt de acord. ar trebui sa devina obligatorii anvelopele de iarna in perioada noiembrie-martie!
ARO CLUB ROMANIA
- amicul
- Membru de elita

Fratilor, puneti pozele cu ei saraci politistii in zapada.
Adevarul ca au muncit si pe zapada, dupa ce ca au fluier
, mai ramane sa le dea o lopata pt zapada.
CINSTE LOR, PT CA SUNT LA DATORIE
Adevarul ca au muncit si pe zapada, dupa ce ca au fluier
CINSTE LOR, PT CA SUNT LA DATORIE
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat