Autospeciale Pompieri
- flo
- Membru legendar

Re: Autospeciale Pompieri
Nu intotdeauna. Iveco si Magirus fac parte din aceasi "familie". Asa ca Iveco a dezvoltat o cabina special pt pompiere.
-
NNnicusor
- Membru de elita

flo wrote:Autosasiurile nu sunt neaparat tucesti, dupa cum ai vazut. Daca ROMAN ofera ceva competitiv, nu cred ca turcii ar ezita sa le foloseasca.
Imi vine greu sa cred acest lucru . Turcii vor cumpara din Turcia ,germanii din Germania . Utilajele germane pe care le intretin nu au in compunere decat componente germane, desi s-ar fi putut gasi solutii mai ieftine si mai fiabile cu echipamente frantuzesti .Intr-o vreme scaunele de pe Logan s-au rupt , pentru ca functionarul turc de la de la Pitesti comandase scaune din Turcia , desi se produceau scaune bune si si la fel de ieftine atat in tara cat si in strainatate .
- flo
- Membru legendar

Sunt foarte patrioti si nationalisti turcii, insa glasul clientului conteaza. Chiar in poza oferita de fabrica se observa o autospeciala pe Renault. In lucru aveau atat pe Mercedes otoman cat si sasiuri Ford, MAN, Volvo. Depinde de specificatia clientului.
Romanii nu pot, datorita sistemului de achizitii publice sa indice marca sasiului, insa in Rusia si chiar in Germania se pare ca da.
Spre exemplu, rusii prefera Volvo si Scania. Si tot legat de rusi. Turcii au dezvoltat o pompa pt. conditii artice.
Este interesant standul lor de verificat si incercat pompele.
Romanii nu pot, datorita sistemului de achizitii publice sa indice marca sasiului, insa in Rusia si chiar in Germania se pare ca da.
Spre exemplu, rusii prefera Volvo si Scania. Si tot legat de rusi. Turcii au dezvoltat o pompa pt. conditii artice.
Este interesant standul lor de verificat si incercat pompele.
- YoKoMy
- Membru legendar

Gasita la remiza de pompieri din Filiasi
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

- autom
- Membru Devotat

Am lucrat si eu pe un utilaj asemanator......
- bluefury1984
- Junior

Am si eu unul la unitate. E antic, dar functioneaza si isi face treabaYoKoMy wrote:Gasita la remiza de pompieri din Filiasi
- YoKoMy
- Membru legendar

-
costy84
- Moderator

Se pare ca si MFA Mizil se pregateste sa comercializeze autospeciale de pompieri.
http://www.romexpo.ro/news/2013/09/va-a ... omil-2013/
http://www.romexpo.ro/news/2013/09/va-a ... omil-2013/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
costy84
- Moderator

- YoKoMy
- Membru legendar

- flo
- Membru legendar

Maiculita! Asa ceva are muzeul dar intr-o stare mai proasta.costy84 wrote:http://suntemromania.blogspot.ro/2013/0 ... a-din.html
Oameni buni, am reusit sa contribui la salvarea de la taiere a unei auitoscari ZIL 157, care ulterior a intrat in patrimoniul Muzeului National al Pompierilor Romani. Un mare merit l-au avut, imi permit eu sa zic, doua doamne capitan de la ISU Galati. Adica, seful logisticii si ofiterul tehnic.
- autom
- Membru Devotat

Superb!
Cu ce ati adus-o?
Tractata?
Cu ce ati adus-o?
Tractata?
- flo
- Membru legendar

Masina este pastrata la un depozit in Tecuci. Nu este expusa, pt. ca nu are muzeul unde.
Si pe o platforma si tractata si impinsa cu branca
Incerc, aceeasi soarta sa o aiba si o scara ZIL 131A.
Si pe o platforma si tractata si impinsa cu branca
Incerc, aceeasi soarta sa o aiba si o scara ZIL 131A.
- autom
- Membru Devotat

Jos palaria. In depozitul de la fainari, era plin.
-
costy84
- Moderator

Ca tot se spunea ca nu ar mai exista Aro din prima serie/varianta, se pare ca pompierii cehi mai au asa ceva.
http://forum.pompierii.info/showthread. ... 079&page=1
http://forum.pompierii.info/showthread. ... 079&page=1